Caner_ank Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Ben bu oyundan çıkarttığı problemlerden sıkıldım. Her hafta ayrı bir şey için çözüm arıyorum. Şimdiki sorunun ise çözümü yok Allah için yardımcı olun. Oyunu başlatıyorum antichati başlattıktan sonra bu hatayı veriyor. Dosya Ekleri indir.png 5,1 KB · Görüntüleme: 91
Ben bu oyundan çıkarttığı problemlerden sıkıldım. Her hafta ayrı bir şey için çözüm arıyorum. Şimdiki sorunun ise çözümü yok Allah için yardımcı olun. Oyunu başlatıyorum antichati başlattıktan sonra bu hatayı veriyor.
B Babayaga11 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 KANKA ÇÖZÜM BULDUN MU ALLAH İÇİN YARDIM ET DELİ OLDUM BENDE Artı 0 Eksi
KS KS Caner_ank Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #3 Babayaga11 dedi: KANKA ÇÖZÜM BULDUN MU ALLAH İÇİN YARDIM ET DELİ OLDUM BENDE Genişletmek için tıkla... malesef bulamadım ama araştırdığım kadarıyla tek çözüm format Artı 0 Eksi
Babayaga11 dedi: KANKA ÇÖZÜM BULDUN MU ALLAH İÇİN YARDIM ET DELİ OLDUM BENDE Genişletmek için tıkla... malesef bulamadım ama araştırdığım kadarıyla tek çözüm format