JaggerIV Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. FC 24 oynuyorum, güncel transferlerin de olduğu bir yama bulamadım. Bilen biri var ise yardımcı olabilir mi? JaggerIV dedi: Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. FC 24 oynuyorum, güncel transferlerin de olduğu bir yama bulamadım. Bilen biri var ise yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım pek bir bilgisi olan yok Son düzenleme: 27 Nisan 2025
Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. FC 24 oynuyorum, güncel transferlerin de olduğu bir yama bulamadım. Bilen biri var ise yardımcı olabilir mi? JaggerIV dedi: Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. FC 24 oynuyorum, güncel transferlerin de olduğu bir yama bulamadım. Bilen biri var ise yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım pek bir bilgisi olan yok
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 848 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #2 Mysmeh dedi: YouTube'a FC 25 Squad file tarzı şeyler yazıp en güncel en güvenilir dosyayı indirebilirsiniz ben öyle yaptım şu an güncelim fakat hangi videodan aldığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun aynısını FC24 için de yapabilirsiniz güncel transfer yaması paylaşanlar hala var.
Mysmeh dedi: YouTube'a FC 25 Squad file tarzı şeyler yazıp en güncel en güvenilir dosyayı indirebilirsiniz ben öyle yaptım şu an güncelim fakat hangi videodan aldığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun aynısını FC24 için de yapabilirsiniz güncel transfer yaması paylaşanlar hala var.
sadebirinsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 9 Mayıs 2025 #3 JaggerIV dedi: Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. FC 24 oynuyorum, güncel transferlerin de olduğu bir yama bulamadım. Bilen biri var ise yardımcı olabilir mi? Sanırım pek bir bilgisi olan yok Genişletmek için tıkla... https://bytrmods.com/ ssp24 diye bir yama mükemmel alt ligler falan da var güncel formalar güncel transferler falan.
JaggerIV dedi: Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. FC 24 oynuyorum, güncel transferlerin de olduğu bir yama bulamadım. Bilen biri var ise yardımcı olabilir mi? Sanırım pek bir bilgisi olan yok Genişletmek için tıkla... https://bytrmods.com/ ssp24 diye bir yama mükemmel alt ligler falan da var güncel formalar güncel transferler falan.