B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #1 F310 kullanıyorum RT tuşu olduğunu söylemişlerdi ama plase şut çekmiyor.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.402 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Eylül 2024 #2 Ayarlarınız farklıdır RB tuşunu deneyin. Artı 0 Eksi
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 Yer Samsun 10 Eylül 2024 #3 Trivela RT ile değil LT tuşu ile atılıyor. Eğer koşu tuşun RB ise RT tuşu ile plase vurabilirsin, koşu tuşun RT ise RB ile plase atabilirsin. Artı 0 Eksi
Trivela RT ile değil LT tuşu ile atılıyor. Eğer koşu tuşun RB ise RT tuşu ile plase vurabilirsin, koşu tuşun RT ise RB ile plase atabilirsin.
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 babapiro23 dedi: F310 kullanıyorum RT tuşu olduğunu söylemişlerdi ama plase şut çekmiyor. Genişletmek için tıkla... L2 tuşu olması lazım ve her pozisyonda trivela atmaz L2 tuşu ile bazen Power şut gibi şut çekiliyor. Artı 0 Eksi
babapiro23 dedi: F310 kullanıyorum RT tuşu olduğunu söylemişlerdi ama plase şut çekmiyor. Genişletmek için tıkla... L2 tuşu olması lazım ve her pozisyonda trivela atmaz L2 tuşu ile bazen Power şut gibi şut çekiliyor.
KS KS B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #5 mardzic dedi: Ayarlarınız farklıdır RB tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... RB plase. Plaxy dedi: L2 tuşu olması lazım ve her pozisyonda trivela atmaz L2 tuşu ile bazen Power şut gibi şut çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ayarlarda trivelanın ayarlaması var mı? Artı 0 Eksi
mardzic dedi: Ayarlarınız farklıdır RB tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... RB plase. Plaxy dedi: L2 tuşu olması lazım ve her pozisyonda trivela atmaz L2 tuşu ile bazen Power şut gibi şut çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ayarlarda trivelanın ayarlaması var mı?