Atamert1931 Decapat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Saygı değer arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Başınıza geldi mi bilmiyorum FC24'te Ultimate Team'e giremiyorum. Repair denedim oyunu sildim geri yükledim hiçbir şekilde Ultimate Team'e giremiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Bir fikriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Saygı değer arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Başınıza geldi mi bilmiyorum FC24'te Ultimate Team'e giremiyorum. Repair denedim oyunu sildim geri yükledim hiçbir şekilde Ultimate Team'e giremiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Bir fikriniz var mı?
ruvq Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdüğünü hatırlıyor musun? Artı 0 Eksi
T trkykvrk Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 ruvq dedi: Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdüğünü hatırlıyor musun Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildiniz mi ? Artı 0 Eksi
ruvq dedi: Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdüğünü hatırlıyor musun Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildiniz mi ?