R Reilix Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Eki Görüntüle 2118595 Merhaba bugün FIFA'ya girdiğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Tamam dedikten sonra oyun içi tekrar bağlanmaya çalıştığımda ise bazen bağlanıyor bağlansa da 5 saniye sonra yeniden kopuyor. Böyle bir sorunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 1708165181944.png 94,8 KB · Görüntüleme: 1.583
Eki Görüntüle 2118595 Merhaba bugün FIFA'ya girdiğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Tamam dedikten sonra oyun içi tekrar bağlanmaya çalıştığımda ise bazen bağlanıyor bağlansa da 5 saniye sonra yeniden kopuyor. Böyle bir sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Ezio21 17 Şubat 2024 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 17 Şubat 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyin.
KS KS R Reilix Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 Teşekkürler çözüldü ilk yöntemle. Artı 0 Eksi
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 17 Şubat 2024 #4 Reilix dedi: Teşekkürler çözüldü ilk yöntemle. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyin hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
Reilix dedi: Teşekkürler çözüldü ilk yöntemle. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyin hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana.