FC 24 UT kadro tavsiyesi

loren4

Hectopat
Daha fazla  
FIFA'da önceden hep kariyer oynuyordum. Ultimate Team oynamaya bu sene başladım. Hiç para yatırmadan bence çok güzel bir kadrom var. Az önce ikon seçiminden Thunderstruck Kaka çıkardım. Ama kimin yerine koymalıyım bilmiyorum. Kadroda ne gibi değişiklikler yapabilirim önerirseniz sevinirim. (Kaleci LLoris)

1712312523196.png

Kadronuz güzelmiş hocam güle güle kullanın. Cantona yerine Kaka oynayabilir hocam, santraforda da Henry oynar.
1712312887874.png

3 yıldır UT oynuyorum hocam öncelikle kadronuz gayet güzel ve iyiymiş bir ihtimal sneijder diyeceğim ama bu yıl sneijderde çok iyi kaka geçtiğimiz oyunlarda hiç iyi olmuyordu bu yıl kafa karıştırıyor sizin oyununuza hangisi uygunsa kaka veya sneijder olarak tercih edin bence.

3 yıldır UT oynuyorum hocam öncelikle kadronuz gayet güzel ve iyiymiş bir ihtimal sneijder diyeceğim ama bu yıl sneijderde çok iyi kaka geçtiğimiz oyunlarda hiç iyi olmuyordu bu yıl kafa karıştırıyor sizin oyununuza hangisi uygunsa kaka veya sneijder olarak tercih edin bence.

Tabii diziliş değiştirirseniz cantona yerinede olabilir ağır kalabilir cantona ben aralıkta çıkartmıştım aynı kartı o vakit bile ağırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı