A Ahmetefe1277 Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #11 İstanbul Trip dedi: Güncel kadroları mod kurarak yapabiliyorsun zaten boş iş sırf yeni oyuncular için 1000'lerce TL vermeye. Genişletmek için tıkla... Ben playstation dan oynuyorum mod kurulmuyo ps de
İstanbul Trip dedi: Güncel kadroları mod kurarak yapabiliyorsun zaten boş iş sırf yeni oyuncular için 1000'lerce TL vermeye. Genişletmek için tıkla... Ben playstation dan oynuyorum mod kurulmuyo ps de
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.649 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #12 gokguk62 dedi: O zaman FC 26'nın ilk indiriminde alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam FIFA'lar çıktıgı ilk 4-5 ay indirime girmiyor Ahmetefe1277 dedi: Ben PlayStation'dan oynuyorum mod kurulmuyor PS de. Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre 1 nesil geriden gidin FIFA oyunlarında genelde önceki FIFA oyunu bedava denecek indirimlere girebiliyor. Sırf yeni kadrolar için alınmaz eğer FIFA 26 şaşırtıp fark edebilecek yeni özellikler getirirse bolca çıktıgı gibi alınır.
gokguk62 dedi: O zaman FC 26'nın ilk indiriminde alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam FIFA'lar çıktıgı ilk 4-5 ay indirime girmiyor Ahmetefe1277 dedi: Ben PlayStation'dan oynuyorum mod kurulmuyor PS de. Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre 1 nesil geriden gidin FIFA oyunlarında genelde önceki FIFA oyunu bedava denecek indirimlere girebiliyor. Sırf yeni kadrolar için alınmaz eğer FIFA 26 şaşırtıp fark edebilecek yeni özellikler getirirse bolca çıktıgı gibi alınır.
A Ahmetefe1277 Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #13 İstanbul Trip dedi: Hocam FIFA'lar çıktıgı ilk 4-5 ay indirime girmiyor Hocam bana göre 1 nesil geriden gidin FIFA oyunlarında genelde önceki FIFA oyunu bedava denecek indirimlere girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben statlar için ve gol müziği ne önem veriyorum oynanıştan çok
İstanbul Trip dedi: Hocam FIFA'lar çıktıgı ilk 4-5 ay indirime girmiyor Hocam bana göre 1 nesil geriden gidin FIFA oyunlarında genelde önceki FIFA oyunu bedava denecek indirimlere girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben statlar için ve gol müziği ne önem veriyorum oynanıştan çok
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.649 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #14 Ahmetefe1277 dedi: Ben statlar için ve gol müziği ne önem veriyorum oynanıştan çok. Genişletmek için tıkla... FIFA 26'yi bekleyin her türlü baktınız değişiklik yok 1 nesil geriden gidersiniz zaten eşit oynanıyor öncekiyle yeni FIFA oyunları.
Ahmetefe1277 dedi: Ben statlar için ve gol müziği ne önem veriyorum oynanıştan çok. Genişletmek için tıkla... FIFA 26'yi bekleyin her türlü baktınız değişiklik yok 1 nesil geriden gidersiniz zaten eşit oynanıyor öncekiyle yeni FIFA oyunları.
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 148 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #15 Hocam ciddili değmez oyun yavaşlamış menüler karmaşıklaşmış 24 hala taş gibi.