N Nexoix Centipat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #11 Çok sağolun arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, teknik direktör modunu bazen oynuyorum, bazen de şampiyonlar ligi turnuvaları vs oynuyorum ama online kısmına hiç girmedim
Çok sağolun arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, teknik direktör modunu bazen oynuyorum, bazen de şampiyonlar ligi turnuvaları vs oynuyorum ama online kısmına hiç girmedim
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 24 Kasım 2024 #12 Online bir şekilde bütün sene oynarım diyorsanız alınır, yoksa hiçbir artısı yok tamamen boşa para.
N Nexoix Centipat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #13 Peki arkadaşlar bildiğiniz güncel 25 kadro yaması var mıdır, virüssüz güvenli şekilde indirebileceğim ?
Peki arkadaşlar bildiğiniz güncel 25 kadro yaması var mıdır, virüssüz güvenli şekilde indirebileceğim ?
Alikumb Picopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #14 Nexoix dedi: Peki arkadaşlar bildiğiniz güncel 25 kadro yaması var mıdır, virüssüz güvenli şekilde indirebileceğim ? Genişletmek için tıkla... Mod unavailable This mod is not currently available www.nexusmods.com Ben bu siteden mod kuruyordum buradada kadro yamaları var.
Nexoix dedi: Peki arkadaşlar bildiğiniz güncel 25 kadro yaması var mıdır, virüssüz güvenli şekilde indirebileceğim ? Genişletmek için tıkla... Mod unavailable This mod is not currently available www.nexusmods.com Ben bu siteden mod kuruyordum buradada kadro yamaları var.