FC 24 varken FC 25 alınır mı?

Ariphron

Decapat
Daha fazla  
Geçen yıl indirimde Epic Gamesten Fc 24 almıştım. EA uygulmasında gezinirken FC 25 in 20 dolara düştüğünü gördüm. Genelde teknik direktör/oyuncu kariyeri oynuyorum. Fc 24 oynarken nadiren ultimate teamde takılıyordum yine aynı şekilde takılırım büyük ihtimal. Sizce FC 25 e geçilir mi?

Hocam fc24 ün varsa 25 alırken indirim oluyor diye biliyorum biraz araştırıp alabilirsin.
Steam'de geçerli o. Çünkü paket şeklinde Steam satıyor.

Geçen yıl indirimde Epic Gamesten Fc 24 almıştım. EA uygulmasında gezinirken FC 25 in 20 dolara düştüğünü gördüm. Genelde teknik direktör/oyuncu kariyeri oynuyorum. Fc 24 oynarken nadiren ultimate teamde takılıyordum yine aynı şekilde takılırım büyük ihtimal. Sizce FC 25 e geçilir mi?
Kariyer oynamak için her sene alıyor birçok insan zaten. Oynanışı seviyorsanız alabilirsiniz elbette.

FC 24 var ise FC 25 8 dolara mı ne düşüyordu en son. Devam ediyor mu bakın. Ediyorsa ordan alın.

Epic Games'ten almışsınız. Atlamışım orayı.

Fifanın sadece kariyer modlarını oynayan biri olarak benim tavsiyem FC24 zaten var ise FC25 alma, parana yazık, tabi bu benim tavsiyem.

Rdr 2 Steamde 15 dolara düşmüş. FC25 yerine onu almaya karar verdim yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı