Rehber FC 24 "Virtual Controller" hatası çözümü

Mucalosta

Decapat
Daha fazla  
Bu sorunu EA gece güncellemesi getirdikten sonra yaşadım ve çözümünü de buldum. Sadece offline oynayan oyuncular için geçerli. Live editör indiriyoruz. Ardından oyunu editör ile başlatıyoruz başka bir şey yapmaya gerek kalamdan oyun açılıuor. Live editör anticheati devre dışı bırakıyor. Online için şu an herhangi bir çözüm yok maalesef. DS4'ü cheat olarak algılıyor dandik uygulama.

aynı sorun bendede var çözümü inşallah vardır

kolu çıkarıp oyuna girdim, oyuna girdikten sonra taktım oldu.

Aynı sorun bende de çıktı umarım yakında güncelleme gelir başka bir çözüm bulunursa bizimle paylaşır mısınız?

Şu anlık ne bir çözüm var ne de bir bilgilendirme neden yasaklandığına dair. DualSenseX indirerek devam edebilirsiniz. DS4Windows kadar iyi olmasa da sorun çözülene kadar idare edecektir.

o nasil oluyor reis anlatir misin ben sadece offline oynuyorum nasil indirip oyunu ordan aciyoruz

Şu anlık ne bir çözüm var ne de bir bilgilendirme neden yasaklandığına dair. DualSenseX indirerek devam edebilirsiniz. DS4Windows kadar iyi olmasa da sorun çözülene kadar idare edecektir.
dualsenseX dualshock4 destekliyor mu bağlayabil miyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…