FC 24 vs FC 25

Monkey D. Xebec

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Kariyer modunu oynamak istiyorum daha çok. Optimizasyon 25'te daha iyiymiş galiba. Fakat kariyer modunda bir fark yokmuş diye duydum. Sizce hangisine bakmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kariyer modunu oynamak istiyorum daha çok. Optimizasyon 25'te daha iyiymiş galiba. Fakat kariyer modunda bir fark yokmuş diye duydum. Sizce hangisine bakmalıyım?

Kariyer modu bayağı gelişmiş grkn ve anıl biten kanallarından bakabilirsin kariyer moduna.

Kariyer oynamak istiyorsan EA FC bakmaman gerek. EA kariyere önem vermiyor sadece Ultimate Team'e bakıyor. Zaten maçlar masa tenisi gibi bol gollü.
Enis kirazoğlu’ndan izliyordum baya hoşuma gitti ara sahneler falan. Normalde eski serileri oynuyordum zaten de bir denemek istiyorum.

Bekleyemem maalesef. Sadece fiyat farkına değen bir değişim var mı yoksa yok mu diye merak ediyorum.

FC 24 artık indirime girmeyebilir. Tam fiyat vermek istemiyorsan bir süre bekleyip indirime girdiğinde FC 25 alabilirsin. Kariyer modunda pek bir değişiklik yok zaten.

Eski fifa oyunları kariyer modunda hayal kurmaya alan bırakıyordu, şimdiki oyunlar her şeyi yarım yamalak yaparak sana hiç alan bırakmıyor bu yüzden keyif vermiyor şahsi düşüncem. Bir de buz pateni gibi gameplayi olması oyunu ciddiye almayı imkansızlaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…