FC 24 Xbox kolu çalışmıyor

Xbox X gamepad almıştım, geldi ama FC 24 de kullanılmıyor. Oyun EA Play Pro aracılığı ile EA App de benim. İnternette Steam'e ekleyip deneme yolunu denedim ama çalışsa bile bu sefer tuşlar doğru komutta çalışmıyor. Xbox donatıları üzerinden güncelleme de yaptım ama olmadı. Çözüm önerebilir misiniz?

Bağlantıdaki yazılımı yükleyin. Bu özellikle güncel olmasına rağmen, kontrolcü tarafında(özellikle bilgisayar) yazılım desteği sorunlu olan FIFA yeni adıyla FC'nin sorunlu oluyor.

Yazılım sorunu çözemezse videoya veya YouTube üzerindeki videolara göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler, bu yazılım ne için ve güvenilir mi acaba?

Bir de ben birkaç şey denedim ve oyuna kol ile girebildim ama sol analog ikişer olarak atlıyor menüleri. Bu sorunu da giderir mi?

Ben Epic gamed ten aldım bir kol bağlıyke 2 kol gözüküyor ve sen iki kol kontrol ediyorsun gözüküyor Epic gamed ten alanlarda aynı hatalar çıkmaya başladı bir kaç kişi de aynı sorunu yaşıyorlar (Steam kısmını denedim ancak olmadı) araştırmaya devam edicem

Epic games

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…