Herkese tekrar merhaba. FC 24 de hesabım yasaklandı, nedeni tabii ki şu UT oynayan bilir FC pointler oyun içi özellikle Steam tarafında veya bilgisayar demem daha doğru olur aşırı derece pahalılaşmıştı bende coin alıyordum. Bir gün yanlışlıkla aynı gün içinde 2 parti halinde alışveriş yaptım ve EA yakaladı hesabı askıya almadı direkt (yasakladı).başım üstüne yaptıklarımın farkındaydım ve riski göze almıştım. Lakin kendilerine FC 25i oynayabilecek miyim dediğimde bot otomatik olarak kararımız kesindir ve değişmeyecektir diye saçma sapan geri dönüşler yaptı. Kafayı yemiştim. Neyse aradan zaman geçti politikalarını okuduğumda askıya alma sezonluk geçici, yasaklama kalıcı oluyormuş tabii tutuştum ben. Dün mailleri kontrol ettiğimde aşağıya bırakacağım SS ile karşılaştım bana burada FC 25'i etkilemeyeceği söyleniyor ayrıca işimi garantiye alıp 2 kere ayrı günlerde canlı destek ile iletişim kurdum ve o yazışmaları da dokümanları indir diyerek yedekledim. Şimdi benim korkum şu oyunu PS sürümünden alacağım için iade hakkım yok oyunu da benim fikrim ama UT oynayanlar dışın da bu fiyata almak saçmalık o yüzden alırsam iade edemem bu elimde ki kanıtlar sizce iş görür mü fikri olan belirtir ise çok sevinirim iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: