M mistik terim Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Oyun 14%'de kaldı. Yüklemeyi durdurdugumda veya uygulamadan çık-gir yaptığımda herhangi bir şey değişmiyor. Preparing yazıyor sadece.
Oyun 14%'de kaldı. Yüklemeyi durdurdugumda veya uygulamadan çık-gir yaptığımda herhangi bir şey değişmiyor. Preparing yazıyor sadece.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2023 #2 mistik terim dedi: Oyun 14%'de kaldı. Yüklemeyi durdurdugumda veya uygulamadan çık-gir yaptığımda herhangi bir şey değişmiyor. Preparing yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Yetki sorunu yaşıyor olabilir, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
mistik terim dedi: Oyun 14%'de kaldı. Yüklemeyi durdurdugumda veya uygulamadan çık-gir yaptığımda herhangi bir şey değişmiyor. Preparing yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Yetki sorunu yaşıyor olabilir, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
M mistik terim Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 Kaanolovski dedi: Yetki sorunu yaşıyor olabilir, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın anlamıyorum bu konulardan pek biraz daha detaylı anlatabilir misiniz
Kaanolovski dedi: Yetki sorunu yaşıyor olabilir, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın anlamıyorum bu konulardan pek biraz daha detaylı anlatabilir misiniz
S Scriptttt Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 mistik terim dedi: kusura bakmayın anlamıyorum bu konulardan pek biraz daha detaylı anlatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştıra basın. Birde Windows Defender üzerinden oyuna yetki verilip verilmediğine bakın.
mistik terim dedi: kusura bakmayın anlamıyorum bu konulardan pek biraz daha detaylı anlatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştıra basın. Birde Windows Defender üzerinden oyuna yetki verilip verilmediğine bakın.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2023 #5 mistik terim dedi: kusura bakmayın anlamıyor bu konulardan pek biraz daha detaylı anlatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... EA App'i şu şekilde çalıştırmayı deneyin, eğer olmazsa oyunun dosyalarını açıp .Exe dosyasına sağ tıklayıp aynı işlemi uygulayın.
mistik terim dedi: kusura bakmayın anlamıyor bu konulardan pek biraz daha detaylı anlatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... EA App'i şu şekilde çalıştırmayı deneyin, eğer olmazsa oyunun dosyalarını açıp .Exe dosyasına sağ tıklayıp aynı işlemi uygulayın.
M mistik terim Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #6 Kaanolovski dedi: EA App'i şu şekilde çalıştırmayı deneyin, eğer olmazsa oyunun dosyalarını açıp .Exe dosyasına sağ tıklayıp aynı işlemi uygulayın.Eki Görüntüle 2026908 Genişletmek için tıkla... yönetici olarak calistirdigimda bir şey değişmedi. Başka bir oyunda denedim yine ea app üzerinden. O da 14%'de kaldı.
Kaanolovski dedi: EA App'i şu şekilde çalıştırmayı deneyin, eğer olmazsa oyunun dosyalarını açıp .Exe dosyasına sağ tıklayıp aynı işlemi uygulayın.Eki Görüntüle 2026908 Genişletmek için tıkla... yönetici olarak calistirdigimda bir şey değişmedi. Başka bir oyunda denedim yine ea app üzerinden. O da 14%'de kaldı.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2023 #7 mistik terim dedi: Yönetici olarak calistirdigimda bir şey değişmedi. Başka bir oyunda denedim yine EA App üzerinden. O da 14%'de kaldı. Genişletmek için tıkla... Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi peki?
mistik terim dedi: Yönetici olarak calistirdigimda bir şey değişmedi. Başka bir oyunda denedim yine EA App üzerinden. O da 14%'de kaldı. Genişletmek için tıkla... Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi peki?
M mistik terim Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #8 Kaanolovski dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi peki? Genişletmek için tıkla... oyun yüklü değil ki nasıl yapabilirim?
Kaanolovski dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi peki? Genişletmek için tıkla... oyun yüklü değil ki nasıl yapabilirim?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2023 #9 mistik terim dedi: Oyun yüklü değil ki nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Takılma işlemi oyun ekranında mı oluyor yoksa EA App üzerinde mi?
mistik terim dedi: Oyun yüklü değil ki nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Takılma işlemi oyun ekranında mı oluyor yoksa EA App üzerinde mi?
M mistik terim Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #10 Kaanolovski dedi: Takılma işlemi oyun ekranında mı oluyor yoksa EA App üzerinde mi? Genişletmek için tıkla... hayır oyunu ea app üzerinden yüklerken. Yükleme 14% olarak kalıyor. İlerlemiyor.
Kaanolovski dedi: Takılma işlemi oyun ekranında mı oluyor yoksa EA App üzerinde mi? Genişletmek için tıkla... hayır oyunu ea app üzerinden yüklerken. Yükleme 14% olarak kalıyor. İlerlemiyor.