FC 24 zorluk ayarı takım gücüne göre nasıl ayarlanır?

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
Normalde profesyonelde oynuyordum ve ligde maçlarda rahat 9-10, derbilerde 2-3 farkla rahat bir şekilde yeniyordum. Bu yüzden zorluğu dünya klasına çektim oyun zorlaştı ama Konyaspor ile yaptığım maç GS ile yaptığım maçtan daha zor. Bunu takımın gücüne göre ayarlayabilir miyim?

Hocam öncelikle kariyer mi oynuyorsunuz.

Teknik direktör kariyerindeyim fenerbahçeyle oynuyorum.

Dünya klası aslında çok basit. Kendini biraz geliştirmeye bak.

Yok problem şurada hocam Konya'ya savunma bile yapamazken aynı zorlukta GS gibi takımları çok rahat yenebiliyorum ama bu sefer daha sıkı bir maç oluyor. Ve evet biraz gelişmem lazım 2-3 ay oluyor FIFA serüvenim bundan önce pes oynuyordum o da taş çatlasın 100 saat falandır şimdi FIFA 18 ile başladım 2 sezon oynadım sonra FIFA 23'e geçtim yarım sezon oynadım indirimdeykende FC 24 aldım sezon ortasındayım ama alıştıkça ve taktikleri rakibe göre yaptığımdan bu yana rahat olmaya başladı.

Teknik direktör kariyerindeyim fenerbahçeyle oynuyorum.

Yok problem şurada hocam Konya'ya savunma bile yapamazken aynı zorlukta GS gibi takımları çok rahat yenebiliyorum ama bu sefer daha sıkı bir maç oluyor. Ve evet biraz gelişmem lazım 2-3 ay oluyor FIFA serüvenim bundan önce pes oynuyordum o da taş çatlasın 100 saat falandır şimdi FIFA 18 ile başladım 2 sezon oynadım sonra FIFA 23'e geçtim yarım sezon oynadım indirimdeykende FC 24 aldım sezon ortasındayım ama alıştıkça ve taktikleri rakibe göre yaptığımdan bu yana rahat olmaya başladı.

2 seçeneğin var ya maça başlamadan önce oynayacağın rakibe göre kariyer ayarlarından gücü ayarlayabilirsin ya da maç içinde ayarlarda son 2 kısımdı galiba direk senin ve yapay zekanın statları ile oynayabiliyorsun pas hatası baskı falan fistan o şekilde de rakibi daha güçlü veya güçsüz yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı