FC 24'e şu an başlanır mı?

AliKilicc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Zamanında EA üzerinden FC 24 almıştım. Gamepad'im olmadığı için oynama fırsatım olmadı. Artık Gamepad'im olduğu için başlamayı düşündüm. Sizce FC 25 çıkmışken hala FC 24 oynanır mı? Ultimate Team ve Kariyer oynayacağım.

Merhaba. Zamanında EA üzerinden FC 24 almıştım. Gamepad'im olmadığı için oynama fırsatım olmadı. Artık Gamepad'im olduğu için başlamayı düşündüm. Sizce FC 25 çıkmışken hala FC 24 oynanır mı? Ultimate Team ve kariyer oynayacağım.

Ultimate Team de her paketten çok iyi oyuncular çıkıyor ve herkesin oyuncusu çok iyi o yüzden bir rekabet falan olmuyor o yüzden sadece Online vs atmak olarak görün Ultimate teamı kariyer oynanır zaten.

Ultimate Team de her paketten çok iyi oyuncular çıkıyor ve herkesin oyuncusu çok iyi o yüzden bir rekabet falan olmuyor o yüzden sadece Online vs atmak olarak görün Ultimate teamı kariyer oynanır zaten.
Pekii hocam yeni oyun çıktığı için eski oyunun online'ının kapatılması gibi bir olay var mı? Yani Ultimate Team girebilecek miyim? Bu konu hakkında bir bilgin varsa eğer bilgilendirirsen sevinirim.

Kariyer veya sezon oyna Ultimate Team'da gelecek rakipler güçlü olur.

FC 25 de 200 saatim var şimdi bile iade edebilsem FC24 kesinlikle oynarım. FC24 bir başka güzeldi.
FC 25 alan arkadaşım 300 saat oldu oyunu ve bıraktı FC24 devam ediyor çünkü zevkli. Kadro falan dizebilirsin paket falan veriyor. Sunucuları da dolu rakip buluyor.

FC 25 de 200 saatim var şimdi bile iade edebilsem FC24 kesinlikle oynarım. FC24 bir başka güzeldi.
FC 25 alan arkadaşım 300 saat oldu oyunu ve bıraktı FC24 devam ediyor çünkü zevkli. Kadro falan dizebilirsin paket falan veriyor. Sunucuları da dolu rakip buluyor.
Fifalar'ı ben indirimde kovalıyorum hep hocam ya. Çok pahalı geliyor indirimsiz fiyatı. Belki FC 25 indirime girdiğinde alırım aldığım gibi de bayağı saatler gömerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı