Ç Çağan Usta Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ben FC 24'te bu abimiz gibi kenan yıldızın yüzünü oyuna eklemek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba arkadaşlar, ben FC 24'te bu abimiz gibi kenan yıldızın yüzünü oyuna eklemek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 17 Ocak 2024 #2 Çağan Usta dedi: Merhaba arkadaşlar, ben FC 24'te bu abimiz gibi kenan yıldızın yüzünü oyuna eklemek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama modsuz isterseniz bu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çağan Usta dedi: Merhaba arkadaşlar, ben FC 24'te bu abimiz gibi kenan yıldızın yüzünü oyuna eklemek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama modsuz isterseniz bu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cazibe Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 Mellivora yama olarak aratın hocam Discord kanalına girin oradan yardımcı olacaklardır hocam bir sürü oyuncunun yüzü var.
Mellivora yama olarak aratın hocam Discord kanalına girin oradan yardımcı olacaklardır hocam bir sürü oyuncunun yüzü var.
Ç Çağan Usta Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #4 Cazibe dedi: Mellivora yama olarak aratın hocam Discord kanalına girin oradan yardımcı olacaklardır hocam bir sürü oyuncunun yüzü var. Genişletmek için tıkla... Kenan yıldızın yüzü ücretli ücretsiz almanın yolu var mıdır? Cazibe dedi: Mellivora yama olarak aratın hocam Discord kanalına girin oradan yardımcı olacaklardır hocam bir sürü oyuncunun yüzü var. Genişletmek için tıkla... Ben kenanın yüzünü kendi oyuncu kariyerimde de kullanabilir miyim?
Cazibe dedi: Mellivora yama olarak aratın hocam Discord kanalına girin oradan yardımcı olacaklardır hocam bir sürü oyuncunun yüzü var. Genişletmek için tıkla... Kenan yıldızın yüzü ücretli ücretsiz almanın yolu var mıdır? Cazibe dedi: Mellivora yama olarak aratın hocam Discord kanalına girin oradan yardımcı olacaklardır hocam bir sürü oyuncunun yüzü var. Genişletmek için tıkla... Ben kenanın yüzünü kendi oyuncu kariyerimde de kullanabilir miyim?
Cazibe Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #5 Hocam ücretsiz orada paylaşıyorlar zaten hatta ben bir bakayım varsa dosyaya yükleyip size paylaşayım kullanırsınız kariyerde.
Hocam ücretsiz orada paylaşıyorlar zaten hatta ben bir bakayım varsa dosyaya yükleyip size paylaşayım kullanırsınız kariyerde.
Ç Çağan Usta Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #6 Cazibe dedi: Hocam ücretsiz orada paylaşıyorlar zaten hatta ben bir bakayım varsa dosyaya yükleyip size paylaşayım kullanırsınız kariyerde. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi aldım zaten sadece kariyerde nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Cazibe dedi: Hocam ücretsiz orada paylaşıyorlar zaten hatta ben bir bakayım varsa dosyaya yükleyip size paylaşayım kullanırsınız kariyerde. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi aldım zaten sadece kariyerde nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Cazibe Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #7 Yeni bir oyuncu kariyeri açacaksınız kullanacaksınız hocam direk.
Ç Çağan Usta Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #8 Cazibe dedi: Yeni bir oyuncu kariyeri açacaksınız kullanacaksınız hocam direk. Genişletmek için tıkla... Peki kendi ismimle oluşturduğum kariyerde kullanabilir miyim? Modu defalarca denememe rağmen kuramadım. Son düzenleme: 18 Ocak 2024
Cazibe dedi: Yeni bir oyuncu kariyeri açacaksınız kullanacaksınız hocam direk. Genişletmek için tıkla... Peki kendi ismimle oluşturduğum kariyerde kullanabilir miyim? Modu defalarca denememe rağmen kuramadım.
Cazibe Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #9 Çağan Usta dedi: Peki kendi ismimle oluşturduğum kariyerde kullanabilir miyim? Modu defalarca denememe rağmen kuramadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi oluşturduğunuz oyuncuya yapamazsınız gerçek futbolcu seçmeniz gerekecek.
Çağan Usta dedi: Peki kendi ismimle oluşturduğum kariyerde kullanabilir miyim? Modu defalarca denememe rağmen kuramadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi oluşturduğunuz oyuncuya yapamazsınız gerçek futbolcu seçmeniz gerekecek.
Ç Çağan Usta Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #10 Cazibe dedi: Hocam kendi oluşturduğunuz oyuncuya yapamazsınız gerçek futbolcu seçmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Peki modu nasıl kurabilirim?
Cazibe dedi: Hocam kendi oluşturduğunuz oyuncuya yapamazsınız gerçek futbolcu seçmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Peki modu nasıl kurabilirim?