Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu?
Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu?
Çözüm Adrastos 26 Mayıs 2024 Xei dedi: Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Süper Lig var. Alt ligler bulunmuyor. Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlar var yine, yani Süper Lig içerisindeki tüm takımlar.
Xei dedi: Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Süper Lig var. Alt ligler bulunmuyor. Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlar var yine, yani Süper Lig içerisindeki tüm takımlar.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 Xei dedi: Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama modları var onları yükleyebilirsin Artı 0 Eksi
Xei dedi: Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama modları var onları yükleyebilirsin
2 287058 Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 177 26 Mayıs 2024 #3 Hocam tavsiyemdir fifa 23 de kalın varsa yoksa hiiiiiç geçmeye değecek bir oyun değil. O kadar çöp anlatamam. Artı 0 Eksi
Hocam tavsiyemdir fifa 23 de kalın varsa yoksa hiiiiiç geçmeye değecek bir oyun değil. O kadar çöp anlatamam.
KS KS Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 26 Mayıs 2024 #4 mustafah dedi: Hayır ama modları var onları yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Gameplayde sorun çıkarır mı? Formalar ve logolar eksik olabiliyordu önce ki oyunlarda. Önerebileceğiniz mod var mı? 287058 dedi: Hocam tavsiyemdir FIFA 23 de kalın varsa yoksa hiiiiiç geçmeye değecek bir oyun değil. O kadar çöp anlatamam. Genişletmek için tıkla... Hocam EA üyeliğine para vermemek için hazır Epic'te indirimdeyken almak istedim. Ayrıca çöpten kastınız nedir? 23 ile aynı olması mı yoksa sorunlu bir oyun mu? Artı 0 Eksi
mustafah dedi: Hayır ama modları var onları yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Gameplayde sorun çıkarır mı? Formalar ve logolar eksik olabiliyordu önce ki oyunlarda. Önerebileceğiniz mod var mı? 287058 dedi: Hocam tavsiyemdir FIFA 23 de kalın varsa yoksa hiiiiiç geçmeye değecek bir oyun değil. O kadar çöp anlatamam. Genişletmek için tıkla... Hocam EA üyeliğine para vermemek için hazır Epic'te indirimdeyken almak istedim. Ayrıca çöpten kastınız nedir? 23 ile aynı olması mı yoksa sorunlu bir oyun mu?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #5 Xei dedi: Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Süper Lig var. Alt ligler bulunmuyor. Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlar var yine, yani Süper Lig içerisindeki tüm takımlar. Artı 0 Eksi Çözüm
Xei dedi: Merhaba, FC24 almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bir soru var, FC24'te TFF 1. lig 2.lig mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Süper Lig var. Alt ligler bulunmuyor. Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlar var yine, yani Süper Lig içerisindeki tüm takımlar.
ttbackbone Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 106 26 Mayıs 2024 #6 287058 dedi: Hocam tavsiyemdir FIFA 23 de kalın varsa yoksa hiiiiiç geçmeye değecek bir oyun değil. O kadar çöp anlatamam. Genişletmek için tıkla... Nesi çöp, PS de oynuyorum gayet güzel. Artı 0 Eksi
287058 dedi: Hocam tavsiyemdir FIFA 23 de kalın varsa yoksa hiiiiiç geçmeye değecek bir oyun değil. O kadar çöp anlatamam. Genişletmek için tıkla... Nesi çöp, PS de oynuyorum gayet güzel.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #7 Xei dedi: Gameplayde sorun çıkarır mı? Formalar ve logolar eksik olabiliyordu önce ki oyunlarda. Önerebileceğiniz mod var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmam sorun çıkaracağını. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Xei dedi: Gameplayde sorun çıkarır mı? Formalar ve logolar eksik olabiliyordu önce ki oyunlarda. Önerebileceğiniz mod var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmam sorun çıkaracağını. Denemekten zarar gelmez.