SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Daha önce aynı konu 2 kere açılmış ancak artık güncel değiller. A milli takım FC 24'te var mı ya da ileride çıkacak olan bir Update ile gelir mi?
Daha önce aynı konu 2 kere açılmış ancak artık güncel değiller. A milli takım FC 24'te var mı ya da ileride çıkacak olan bir Update ile gelir mi?
Vocatus Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 Hocam hala yok diye biliyorum ancak mod ile eklenebileceğiyle alakalı bir bilgi görmüştüm.
W Wandamme33 Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 Vocatus dedi: Hocam hala yok diye biliyorum ancak mod ile eklenebileceğiyle alakalı bir bilgi görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nereden nasıl ekleyebiliriz bilgisi olan var mı ya? Sıktı artık kariyeri modunda milli takımda oynayamamak. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Vocatus dedi: Hocam hala yok diye biliyorum ancak mod ile eklenebileceğiyle alakalı bir bilgi görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nereden nasıl ekleyebiliriz bilgisi olan var mı ya? Sıktı artık kariyeri modunda milli takımda oynayamamak.