FC 24'te Ultimate Team'de maç kazanılmıyor

RlouV

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100f & H610M H V2 GİGABYTE &Asus Rx 6650XT & 8X2 3200 MHZ XPG RAM & 1TB m.2 ssd
Ya arkaşlar gerçekten kötü bir oyuncu değilim ancak draftlarda, rivalslarda, öyle böyle yenilmiyorum. Ama farkla yeniliyorum, şu an bunları ağlamaklı yazıyorum. 10 gün sonra 5-4 kazandım 90+1'de kafa golüyle ama gerçekten bıktım kaybetmekten, kadromda idare eder 94 reyting 29 kimya. Taktik hiç değişmedim ayarlardan, ondan kaynaklı olabilir mi?

Çok etken var, oynayışın başta olmak üzere taktikte bir o kadar önemli. Meta olan taktiklere alışırsan belki daha rahat oynayabilirsin. Beceri hareketlerinde ne durumdasın bilmiyorum ama stepover ballroll kilit beceriler.

Çok etken var, oynayışın başta olmak üzere taktikte bir o kadar önemli. Meta olan taktiklere alışırsan belki daha rahat oynayabilirsin. Beceri hareketlerinde ne durumdasın bilmiyorum ama stepover ballroll kilit beceriler.

Ball roll falan çok rahat yapıyorum stepover ne bilmiyorum bir de meta taktik ne hocam varsa videosu falan atabilir misiniz rica etsem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı