leeknow Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Oyunum Epic Games'ten oyun kolunu bağladığımda aşağı yukarı tuşları ters çalışıyor. X360CE de denedim olmadı yardım edin.
Oyunum Epic Games'ten oyun kolunu bağladığımda aşağı yukarı tuşları ters çalışıyor. X360CE de denedim olmadı yardım edin.
DTPoLaT Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 113 8 Mart 2024 #2 Tuş ayarlarını değiştir ondan bozulmuştur. Oyunu ilk defa açıyorsan tuşları ters çevir ayarı varsa o açıktır.
Tuş ayarlarını değiştir ondan bozulmuştur. Oyunu ilk defa açıyorsan tuşları ters çevir ayarı varsa o açıktır.
leeknow Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 DTPoLaT dedi: Tuş ayarlarını değiştir ondan bozulmuştur. Oyunu ilk defa açıyorsan tuşları ters çevir ayarı varsa o açıktır. Genişletmek için tıkla... o ayar nerde tam olarak oyunda
DTPoLaT dedi: Tuş ayarlarını değiştir ondan bozulmuştur. Oyunu ilk defa açıyorsan tuşları ters çevir ayarı varsa o açıktır. Genişletmek için tıkla... o ayar nerde tam olarak oyunda
DTPoLaT Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 113 8 Mart 2024 #4 Ayarlar > tuş atamaları. Oradan bakın.
leeknow Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #5 DTPoLaT dedi: Ayarlar > tuş atamaları. Oradan bakın. Genişletmek için tıkla... tuş atamaları diye bi yer yok ki
DTPoLaT dedi: Ayarlar > tuş atamaları. Oradan bakın. Genişletmek için tıkla... tuş atamaları diye bi yer yok ki
Loxi Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #6 leeknow dedi: Oyunum Epic Games'ten oyun kolunu bağladığımda aşağı yukarı tuşları ters çalışıyor. X360CE de denedim olmadı yardım edin. Genişletmek için tıkla... leeknow dedi: Tuş atamaları diye bir yer yok ki. Genişletmek için tıkla... Kral su an aynısını ben de yaşıyorum, nasıl çözdün?
leeknow dedi: Oyunum Epic Games'ten oyun kolunu bağladığımda aşağı yukarı tuşları ters çalışıyor. X360CE de denedim olmadı yardım edin. Genişletmek için tıkla... leeknow dedi: Tuş atamaları diye bir yer yok ki. Genişletmek için tıkla... Kral su an aynısını ben de yaşıyorum, nasıl çözdün?