FC 25 60Hz üstüne çıkmıyor

Turkıahv

Hectopat
Daha fazla  
165 Hz'lik bir dizüstü bilgisayarım var (Windows ayarları yalnızca 165 Hz gösteriyor). Oyun önceden 144 Hz'de kilitleniyordu ve hiçbir sorun yoktu; ancak şimdi 60 Hz'de kilitleniyor. Fcsteup. İni ve diğer birçok çözümü denedim, ancak başaramadım. CRU çözümü oyunu aşırı derecede yavaşlatıyor. Oyun 144 Hz'de kilitlendiğinde hiç gecikme olmuyordu, ancak 60 Hz'de kilitlendiğinden birkaç maçtan sonra aşırı gecikme oluyor. Oyunu 144 Hz'ye kilitlememe yardımcı olabilir misiniz? (belki ayar dosyalarını paylaşmak yardımcı olur.) Kısacası, herhangi bir harici yazılım indirmeden oyunu 144 Hz'ye (gri renkte) kilitlemem gerekiyor.
Not: Temizlik + termal macun bakımı yeni yaptırıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri denedim zaten hocam ama olmuyor. sıkıntı şu ki benim laptopumda birtek 160 hz var ama eafc25 en fazla 144 hz destekliyor bendede 144hz olmadığı için otomatikman 60 hz'ye ayarlıyor önceden 144'e ayarlamıştı kendi kendine bir çökme sorununu çözmek için settings dosyasını sildiğimden beri düzelmiyor oyunu silip yükldedim laptopa format attım hala aynı.

Bu videodakileri denedim zaten hocam ama olmuyor. Sıkıntı şu ki benim laptopumda bir tek 160 Hz var ama EA FC 25 en fazla 144 Hz destekliyor bende de 144Hz olmadığı için otomatikman 60 Hz'ye ayarlıyor önceden 144'e ayarlamıştı kendi kendine bir çökme sorununu çözmek için settings dosyasını sildiğimden beri düzelmiyor oyunu silip yükldedim laptopa format attım hala aynı.

Dosyaları doğrulamayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı