FC 25, 780 TL'ye alınır mı?

emirsahinn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta yazıyor konu. FC 25 alınır mı? Biliyorsunuz ki Epic'te yüzde 70 indirime girdi. Ben Online oynamam sadece kariyer, antrenman modu falan oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta yazıyor konu. FC 25 alınır mı? Biliyorsunuz ki Epic'te yüzde 70 indirime girdi. Ben Online oynamam sadece kariyer, antrenman modu falan oynarım.

Bence alınır maalesef 800 harika fiyat.

Bence alınır.

Sadece kariyer oynuyorsan bu fiyata al.

Arkadaşlar söylemeyi de unutmuşum kusura bakmayın. Benim laptopum var Excalibur g770. Ekran kartı GTX1650. Yani orta ayarlarda 70 falan fps veriyor. Bu çok sorun olur mu ilerisi için?

Bende daha önce alıp iade ettim hocam. FC24 oynuyordum oynanışı bana biraz garip geldi, çok yavaş ilerliyor belki ayar ile vs düzeltilebiliyordur. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…