deno00 Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 FC 25'ı acarken, sag alta Windows Defender yazısı gelıyor ve sonradan kapanıyor. Baktıgımda ise trojan yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2025
FC 25'ı acarken, sag alta Windows Defender yazısı gelıyor ve sonradan kapanıyor. Baktıgımda ise trojan yazıyor.
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.052 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2025 #2 Nereden indirdin?
umut kış Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 Hemen sil eğer dodi ise ve kendi sitesinden indirdiysen sorun yok ama diğerleri hepsi virüs
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.409 Çözümler 40 Yer Edinburgh 5 Eylül 2025 #4 Korsan mı?
deno00 Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #5 Andy deufresne dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... steamdan aldım umut kış dedi: Hemen sil eğer dodi ise ve kendi sitesinden indirdiysen sorun yok ama diğerleri hepsi virüs Genişletmek için tıkla... steamdan aldım sıtelerden ındırmedım Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... steam reıs
Andy deufresne dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... steamdan aldım umut kış dedi: Hemen sil eğer dodi ise ve kendi sitesinden indirdiysen sorun yok ama diğerleri hepsi virüs Genişletmek için tıkla... steamdan aldım sıtelerden ındırmedım Cıngıllıoğlu Kolonya dedi: Nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... steam reıs
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.409 Çözümler 40 Yer Edinburgh 5 Eylül 2025 #6 deno00 dedi: Steam'den aldım. Steam'den aldım sıtelerden ındırmedım. Steam reıs. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz.
deno00 dedi: Steam'den aldım. Steam'den aldım sıtelerden ındırmedım. Steam reıs. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz.
deno00 Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #7 Andy deufresne dedi: O zaman sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... ama acılmıyor bakdıgımda cıddı dıyo ve trojan yazıyo ama acılmıyo oyun
Andy deufresne dedi: O zaman sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... ama acılmıyor bakdıgımda cıddı dıyo ve trojan yazıyo ama acılmıyo oyun
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.409 Çözümler 40 Yer Edinburgh 5 Eylül 2025 #8 deno00 dedi: Ama acılmıyor bakdıgımda cıddı dıyor ve trojan yazıyor ama acılmıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Defender'i devre dışı bırakın.
deno00 dedi: Ama acılmıyor bakdıgımda cıddı dıyor ve trojan yazıyor ama acılmıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Defender'i devre dışı bırakın.
deno00 Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #9 Andy deufresne dedi: Defender'i devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... ciddi ve trojan yazıo sıkıntı olmaz deılmı
Andy deufresne dedi: Defender'i devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... ciddi ve trojan yazıo sıkıntı olmaz deılmı
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.409 Çözümler 40 Yer Edinburgh 5 Eylül 2025 #10 deno00 dedi: Ciddi ve trojan yazıyor sıkıntı olmaz deılmı. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinalse olmaz fotoğraf atar mısınız?
deno00 dedi: Ciddi ve trojan yazıyor sıkıntı olmaz deılmı. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinalse olmaz fotoğraf atar mısınız?