loyafis.1 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 56 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Merhaba, Ultimate'i açarken bir sorun oluştu. Normalde oyunu sorunsuz oynuyordum ancak güncellemeden sonra bu hatayla karşılaştım. Dosyaları doğrulamayı denedim, ancak sorun devam ediyor. Dosya Ekleri hata1.png 413,3 KB · Görüntüleme: 62 hata.png 262,1 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba, Ultimate'i açarken bir sorun oluştu. Normalde oyunu sorunsuz oynuyordum ancak güncellemeden sonra bu hatayla karşılaştım. Dosyaları doğrulamayı denedim, ancak sorun devam ediyor.
Çözüm loyafis.1 1 Kasım 2024 Çözdüm EA hesabımdan çıkış yaptım ve sonra tekrar girdim düzeldi yardım için teşekkürler. ÖzdemirBurak dedi: Bakım falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Çözdüm EA hesabımdan çıkış yaptım ve sonra tekrar girdim düzeldi yardım için teşekkürler. ÖzdemirBurak dedi: Bakım falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 929 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #2 Bakım falan olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS loyafis.1 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 56 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #3 Çözdüm EA hesabımdan çıkış yaptım ve sonra tekrar girdim düzeldi yardım için teşekkürler. ÖzdemirBurak dedi: Bakım falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Çözdüm EA hesabımdan çıkış yaptım ve sonra tekrar girdim düzeldi yardım için teşekkürler. ÖzdemirBurak dedi: Bakım falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla...