T TheRealSnipez Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Arkadaşım FC 25 aldı ve bana paylaşım yapsa onun paylaşımından oynayabilir miyim?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 TheRealSnipez dedi: Arkadaşım FC 25 aldı ve bana paylaşım yapsa onun paylaşımından oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı anda girmediğiniz sürece sorun çıkmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
TheRealSnipez dedi: Arkadaşım FC 25 aldı ve bana paylaşım yapsa onun paylaşımından oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı anda girmediğiniz sürece sorun çıkmıyor diye biliyorum.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.340 Çözümler 16 Yer Batman 28 Eylül 2024 #3 Hayır oynanılamaz. Artı 0 Eksi
KS KS T TheRealSnipez Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 erayisteya dedi: Aynı anda girmediğiniz sürece evet. Genişletmek için tıkla... Sanki EA izin vermiyor diye bir şey duymuştum ama doğru mudur? Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Aynı anda girmediğiniz sürece evet. Genişletmek için tıkla... Sanki EA izin vermiyor diye bir şey duymuştum ama doğru mudur?
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 28 Eylül 2024 #5 Hayır, oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS T TheRealSnipez Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #6 ED Crasher dedi: Hayır oynanılamaz. Eki Görüntüle 2318951 Genişletmek için tıkla... Hocam sadece kariyer modu oynayacağım ucuza almanın bir yolu yok mudur? Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Hayır oynanılamaz. Eki Görüntüle 2318951 Genişletmek için tıkla... Hocam sadece kariyer modu oynayacağım ucuza almanın bir yolu yok mudur?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #7 TheRealSnipez dedi: Sanki EA izin vermiyor diye bir şey duymuştum ama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... EA oyunlarında öyle olabiliyordu hocam evet, kusura bakmayın benim dikkatsizliğim. Belki Steam emülatörü ile şansınızı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
TheRealSnipez dedi: Sanki EA izin vermiyor diye bir şey duymuştum ama doğru mudur? Genişletmek için tıkla... EA oyunlarında öyle olabiliyordu hocam evet, kusura bakmayın benim dikkatsizliğim. Belki Steam emülatörü ile şansınızı deneyebilirsiniz.
KS KS T TheRealSnipez Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #8 erayisteya dedi: EA oyunlarında öyle olabiliyordu hocam evet, kusura bakmayın benim dikkatsizliğim. Belki Steam emülatörü ile şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o ne hocam hiç bilmiyorum Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: EA oyunlarında öyle olabiliyordu hocam evet, kusura bakmayın benim dikkatsizliğim. Belki Steam emülatörü ile şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o ne hocam hiç bilmiyorum
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #9 TheRealSnipez dedi: O ne hocam hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Steam olmadan oynayabiliyorsunuz, ve Steam'de de aktif gözükmüyorsunuz. Ama EA'in oyunlarında olmayacak bir şey muhtemelen. Artı 0 Eksi
TheRealSnipez dedi: O ne hocam hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu Steam olmadan oynayabiliyorsunuz, ve Steam'de de aktif gözükmüyorsunuz. Ama EA'in oyunlarında olmayacak bir şey muhtemelen.
KS KS T TheRealSnipez Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #10 erayisteya dedi: Hocam oyunu Steam olmadan oynayabiliyorsunuz, ve Steam'de de aktif gözükmüyorsunuz. Ama EA'in oyunlarında olmayacak bir şey muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Anladım sadece kariyer için para vermek istemiyorum ucuza bir yerden almanın yolu var mıdır? Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Hocam oyunu Steam olmadan oynayabiliyorsunuz, ve Steam'de de aktif gözükmüyorsunuz. Ama EA'in oyunlarında olmayacak bir şey muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Anladım sadece kariyer için para vermek istemiyorum ucuza bir yerden almanın yolu var mıdır?