FC 25 alınır mı?

emrxt

Hectopat
Daha fazla  
Şu anlık fiyatı 70 dolar vs 2500-3000 TL arası.
Sizce oyun alınır mı? Keyif verir mi klavye ile oynasam?

Klavye ile oynayacaksanız kesinlikle almanızı tavsiye etmem.

Klavye ile 1 gün oynadım fakat ona vereceğin paraya kol al kış indiriminde 700'e düşer en az o zaman al.

Bende kararsız kaldım hocam DualSense var Black Ops 6 arasında gidip geliyorum kışın iyi indirim gelir kışın almak daha mantıklı sanırım.

Klavye ile oynaman zevk vermez, eziyete dönüşür FIFA 10'u falan klavyeyle oynuyordum eskiden ama yakın zamanda denedim oynamak imkansız, alışkınsanız deneyebilirsiniz.

Amazon'da F310 500 TL civarlarına düşüyordu, 100 TL'de kupon veriyordu uygulamadan ilk alışverişe, çok fazla para harcamak istemiyorsanız ona bakabilirsiniz. Veya daha iyi bir gamepad alıp indirimleri de bekleyebilirsiniz.

F310 hissiyat olarak zayıf ama çok dayanıklı ve yazılımsal olarak sorunsuz bir ürün üstelik ucuz o yüzden gayet mantıklı bence.

Gamepad alacaksanız kesinlikle MSI GC30 V2 öneririm 8 aydır kullanıyorum şarjı titreşimi malzeme kalitesi bayağı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…