FC 25 alınır mı?

Uts

Picopat
Daha fazla  
FIFA 22 var bende. İndirimdeyken kariyer için FC 25 alınır mı?

Bence eğer eski oyunlardan varsa 22-23-24 onların üzerine mod kurup oynamak daha mantıklı ben öyle yapıyorum cidden almaya değmez yeni sezonu sadece kariyer oynuyorsan. Seneye alabilirsin ama oyun cidden farklı olursa.

Alınmaz eFootball bile ondan daha iyi ve ücretsiz.
Kariyer için oynayan birisine efootball daha iyi demek aşırı komik cidden. Aynen efootball'da bir güzel kariyer yapar, kariyer modu bile yok oyunda daha çok iyi oyun gerçekten. Şu fanboyluğu yapmayı bırakın allah aşkına, EA FC 25 belki yenilik sunmuyor, yıllardır aynı oyun vs. ama efootball'dan iyi olduğu apaçık ortada. Bir tek bizim ülkede hala daha övülüyor sanırım EA FC'ye karşı.

Alınır. Pc'de alacaksanız eğer zaten FIFA 23'den itibaren next-gen'e geçiyor oyun. Yani PS4 halini değil PS5 halini oynuyorsunuz oyunun PC'de. 22 oyunun ps4 haliyle çıkmış bir oyun pc'de. Serverları kapalı. Oyun baştan aşağı farklı bence arkadaşlar neden fark yok demiş anlamadım.

FIFA 23 var hep kariyer yapıyordum UT oynamak istediğim için FC 25 almaya karar vermiştim o yüzden çok da beklemek istemiyorum. Alınır mı? Alınırsa hangi platformdan alayım.

FIFA 23 var hep kariyer yapıyordum UT oynamak istediğim için FC 25 almaya karar vermiştim o yüzden çok da beklemek istemiyorum. Alınır mı? Alınırsa hangi platformdan alayım.

Hazır indirimdeyken alın Steam'den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…