FC 25 ana menüde çift atlıyor

Ellista

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçenlerde GameSatış'dan FC 25 hesap aldım fakat bu hesaba herkes girebiliyor. Kolum replika PS4 kolu ve kablolu bağlıyorum. Orijinal PS4 koluna sahip olanlarda aynı sorunu yaşıyor. Ne olur ne olmaz interneti kapatıyorum fakat lobide çift atlıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Düz bağlayınca tanımıyor genelde 3. Parti yazılım lazım. Veyahut Steam'e tanıtıp oyun ayarlarından Steam girdisini etkinlestiriyorsun. Ayni islevi görüyor.

Ben de Steam'de var oradan algılıyor ama Epic Games'ten alan arkadaşım bağlamayamadı. Tuşlara basınca klavye ile çakışıyor.

Ben de Steam'de var oradan algılıyor ama Epic Games'ten alan arkadaşım bağlamayamadı. Tuşlara basınca klavye ile çakışıyor.
Epic gameste steamdeki gibi yerel kol desteği yok o yüzden. Steamden oyun almak için bir sebep daha Epicteki oyunu oynamak için dsx veya x360ce programını kullanman lazım.

Prt scrn yazması lazım hocam klavyesinde oradan alabilirsiniz.

Hocam fotoğrafı nasıl atacağım yeniyim de bir sembol falan mı var

Hocam telefondan cekin fotoğraf cekin ama.

F
Fotoğraf gönderemiyorum
Sorun oluyor

Prt scrn yazması lazım hocam klavyesinde oradan alabilirsiniz.

Fotoğraf gönderemiyorum

F

Fotoğraf gönderemiyorum
Sorun oluyor

Fotoğraf gönderemiyorum
]

@xSylas attım hocam

@xSylas attım hocam

Son düzenleme:

Hocam kusura bakmayın işim vardı giremedim uygulamaya hocam burası değil kütüphaneden FC 25'e basın kolu takın sağ tarafta kol ayarları diye bir şey cikiyor.

Hocam kusura bakmayın işim vardı giremedim uygulamaya hocam burası değil kütüphaneden FC 25'e basın kolu takın sağ tarafta kol ayarları diye bir şey cikiyor.

FC'yi sildim şu an yüjkleniyor yarın devam etsek olur mu hocam kusura bakmayın

Atıyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…