Çözüm FC 25 anlık FPS düşmesi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thapena

Hectopat
Bildiğiniz üzere 3 hafta önce gelen güncelleme ile bazı oyuncularda anlık 3-4 saniye oyun takılıyor sonra bir anda hızlanıyordu. Bu durum benim de başıma gelmişti ve uzun araştırmalarım sonucunda bir çözüm buldum. İşinize yararsa yorum atın diğer kullanıcılarda görsün.

Adım 1: AC klasörünü silin C: \ program files \ EA \ AC.
Adım 2: Oyunu EA / Steam'dan onarın.
Adım 3: AC klasörüne geri dönün tüm dosyaları seçin ve özellikler'e girin. Salt okunur tikini seçin ve uygulayın.
Adım 4: Oyuna girip oynayabilirsiniz.

Oyunlarda yasaklanmalara sebebiyet verebilir. Uygulamayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de oyunu 2 gün önce aldım bu sorunları bilmeden. FPS sabit olsa da sürekli drop giriyor. Bir heyecanla denedim ama işe yaramadı maalesef bende.

Ben de oyunu 2 gün önce aldım bu sorunları bilmeden. FPS sabit olsa da sürekli drop giriyor. Bir heyecanla denedim ama işe yaramadı maalesef bende.

Benim denemediğim ayar kalmamıştı hocam. En son bu yöntem ile çözebildim. Adımları tekrardan dene. Oyun tam ekran olsun ve diğer grafik ayarlarını otomatiğe al.

C: \ program files \ EA \ AC bu konumda AC klasörü var hocam onu sileceksin. Ayarların bozulmaz bu anticheat dosyası. Dediklerimi yaparsan anlık droplanmalar varsa düzeliyor.

C: \ program files \ EA \ AC bu konumda AC klasörü var hocam onu sileceksin. Ayarların bozulmaz bu anticheat dosyası. Dediklerimi yaparsan anlık droplanmalar varsa düzeliyor.

Hocam dediğini sildim fakat doğrulayınca gelmedi dosya oyuna girmem mi gerekiyor dosyanın gelmesi için?

Direkt AC klasörünü mü salt okunur yapıyoruz yoksa sadece içindekileri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…