Bildiğiniz üzere 3 hafta önce gelen güncelleme ile bazı oyuncularda anlık 3-4 saniye oyun takılıyor sonra bir anda hızlanıyordu. Bu durum benim de başıma gelmişti ve uzun araştırmalarım sonucunda bir çözüm buldum. İşinize yararsa yorum atın diğer kullanıcılarda görsün.
Adım 1: AC klasörünü silin C: \ program files \ EA \ AC. Adım 2: Oyunu EA / Steam'dan onarın. Adım 3: AC klasörüne geri dönün tüm dosyaları seçin ve özellikler'e girin. Salt okunur tikini seçin ve uygulayın. Adım 4: Oyuna girip oynayabilirsiniz.
Hocam oyun içinde reaksiyon süresi düzenleyicisi diye bir ayar var açıksa onu kapatıp dener misin? FPS düşmesi problemleri yaratabiliyor onun açık olması.
Hocam oyun içinde reaksiyon süresi düzenleyicisi diye bir ayar var açıksa onu kapatıp dener misin? FPS düşmesi problemleri yaratabiliyor onun açık olması.
Kapalıydı zaten hocam. Dediğiniz çözümün üzerine ek olarak ayarları da biraz düşürdüm. Şimdilik fena değil gibi ya da gözüm alıştı. Bir dahaki oynadığımda dikkat ederek oynayacağım ona ama çözüldü gibi geldi.
C: \ program files \ EA \ AC bu konumda AC klasörü var hocam onu sileceksin. Ayarların bozulmaz bu anticheat dosyası. Dediklerimi yaparsan anlık droplanmalar varsa düzeliyor.
Hey Community, do you guys have the same Problem after the Update that the game has stuttering.It run smooth before the update without problem after... - 7914180
answers.ea.com
Bu sorun yaşandığından beri bu konuyu takip ediyorum. Birçok kişi salt okunur yaptıktan sonra yasaklandığını yazdı. Attığım sayfadan itibaren geriye gidip okuyabilirsiniz.
Hey Community, do you guys have the same Problem after the Update that the game has stuttering.It run smooth before the update without problem after... - 7914180
answers.ea.com
Bu sorun yaşandığından beri bu konuyu takip ediyorum. Birçok kişi salt okunur yaptıktan sonra yasaklandığını yazdı. Attığım sayfadan itibaren geriye gidip okuyabilirsiniz.
1 aydan fazla süredir oyun bozuk. Salt okunur yöntemini kullanmayınca oyun oynanılmıyor. EA sağolsun zahmet edipte bozuk anticheatini düzeltmekle uğraşmıyor. Yorumları gördüm fakat tek çözüm yolu bu. Ben ve arkadaşlarım hala ban yemedik belki de herkesi tespit edemiyorlardır.