FC 25 atak kuramama

Danicheta

Hectopat
1734274451156.png

Tüm maçlar istatistikler bu şekilde oluyor. Sadece 7 şut çekebildim bu maç adam 20. atağa çıkamıyorum bir türlü topu kapamıyorum. Topu kapsam pas verir vermez pası kesiyorlar Rivals'ta 7.ligden çıkmaya çalışıyorum 2 haftadır sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam buna bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok. Sizin oynayışınızı geliştirmeniz gerekiyor. En fazla meta kartları ve meta taktikleri takip edebilirsiniz ama o da bi yere işe yarar olay yine sizin oynayışınızda bitiyor. Youtube ve kick üzerinden emre kayır egearseven kobemir gibi isimleri izleyip oynayışlarını analiz etmeye çalışın.

Hocam buna bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok. Sizin oynayışınızı geliştirmeniz gerekiyor. En fazla meta kartları ve meta taktikleri takip edebilirsiniz ama o da bir yere işe yarar olay yine sizin oynayışınızda bitiyor. YouTube ve Kick üzerinden emre kayır egearseven kobemir gibi isimleri izleyip oynayışlarını analiz etmeye çalışın.

1 2 maç kazansam yine sıkıntı yok istisnasız bugün 11 maç yaptım ve hepsini kaybettim.

1 2 maç kazansam yine sıkıntı yok istisnasız bugün 11 maç yaptım ve hepsini kaybettim.
Oynamaya ilk başladığım zamanlar ben de öyleydim hocam şuan riv 2-3 civarlarında takılıyorum oynadıkça alışıyorsunuz. Öneri yapmam gerekirse kart metasını takip edin, savunma yaparken adama basmayın gamepad ayarlarınızı bilmiyorum ama l2 bende l2 ile adama konum aldırıp top kesmeye çalışıyorum. Atak yaparkende çok sık pas yapmayın rakibin beklemediği hamleler yapmaya çalışın biraz zihnini okumaya çalışın mesela kanattan içeri doğru koşuyorsunuz (rakip içeri pas atacağımı düşünebilir) diyip yakın köşeye şut çekin. Bir de bazı basit ama etkili skilleri kullanmaya çalışın ama gereksiz skiller yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı