arasinho Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Merhaba FC 25'te kariyer modunda gitmek istediğim takımı seçtiğimde başarılı duvar pası tamamlamam gerektiğini söylüyor nasıl yapabileceğimi bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba FC 25'te kariyer modunda gitmek istediğim takımı seçtiğimde başarılı duvar pası tamamlamam gerektiğini söylüyor nasıl yapabileceğimi bilen varsa yazabilir mi?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #2 L1+X ile yapılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS arasinho Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 Olmadı R1+X de denedim ama olmuyor duvar pası kabul etmiyor kol kontrolünüz alternatif mi? Artı 0 Eksi
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 arasinho dedi: Olmadı R1+X de denedim ama olmuyor duvar pası kabul etmiyor kol kontrolünüz alternatif mi? Genişletmek için tıkla... Alternatifte oynuyorum. Artı 0 Eksi
arasinho dedi: Olmadı R1+X de denedim ama olmuyor duvar pası kabul etmiyor kol kontrolünüz alternatif mi? Genişletmek için tıkla... Alternatifte oynuyorum.
KS KS arasinho Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #5 fatihnulldreinull dedi: Alternatifte oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Alternatifde de denedim olmuyor L1+X olduğundan emin misiniz? Artı 0 Eksi
fatihnulldreinull dedi: Alternatifte oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Alternatifde de denedim olmuyor L1+X olduğundan emin misiniz?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #6 arasinho dedi: Alternatifde de denedim olmuyor L1+X olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende öyle. Klasikte deneyin isterseniz birde. Artı 0 Eksi
arasinho dedi: Alternatifde de denedim olmuyor L1+X olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende öyle. Klasikte deneyin isterseniz birde.
KS KS arasinho Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #7 fatihnulldreinull dedi: Evet hocam bende öyle. Klasikte deneyin isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Denedimde olmadı anca benim başıma gelir böyle şeyler zaten. Artı 0 Eksi
fatihnulldreinull dedi: Evet hocam bende öyle. Klasikte deneyin isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Denedimde olmadı anca benim başıma gelir böyle şeyler zaten.
Gredes Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 190 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core I5 12400F Ram: 2x8 Lexar Thor 3200 MHz Depolama: Adata Legend 850 1TB M2 ssd Ekran Kartı: Zotac Twin Edge GeForce RTX 4070 OC 12GB Kasa: Fazeon F7 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2025 #8 arasinho dedi: Denedimde olmadı anca benim başıma gelir böyle şeyler zaten. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün hocam? Artı 0 Eksi
arasinho dedi: Denedimde olmadı anca benim başıma gelir böyle şeyler zaten. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün hocam?