G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 847 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Bildiğiniz sızıntılar var mı? Kariyer modu hakkında varsa merak ediyorum. Ayrıca rakibi oyun da çıkacakmış, galiba belki bu sene yenilikler gelir.
Bildiğiniz sızıntılar var mı? Kariyer modu hakkında varsa merak ediyorum. Ayrıca rakibi oyun da çıkacakmış, galiba belki bu sene yenilikler gelir.
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 21 Temmuz 2024 #2 Hatırladığım kadarıyla Volta modu kalkacak diye biliyorum
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 847 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 yigittheokcu dedi: Hatırladığım kadarıyla Volta modu kalkacak diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Volta modu ne?
yigittheokcu dedi: Hatırladığım kadarıyla Volta modu kalkacak diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Volta modu ne?
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 21 Temmuz 2024 #4 GAMOLA dedi: Volta modu ne? Genişletmek için tıkla... Sokak futbolu modu