ItsMetehanTR Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 FC 25'i açmayı denediğimde EA'in oyun hazırlanıyor kısmı geliyor sonra gidiyor. Ama oyun açılmıyor. Nedenini bilen varsa anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
FC 25'i açmayı denediğimde EA'in oyun hazırlanıyor kısmı geliyor sonra gidiyor. Ama oyun açılmıyor. Nedenini bilen varsa anlatabilir mi?
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.277 Çözümler 9 16 Nisan 2025 #2 ItsMetehanTR dedi: FC 25'i açmayı denediğimde EA'in oyun hazırlanıyor kısmı geliyor sonra gidiyor. Ama oyun açılmıyor. Nedenini bilen varsa anlatabilir mi? Eki Görüntüle 2471432 Genişletmek için tıkla... Anti-cheat problemi olabilir mi? FIFA22 zamanları EAC sorunu yaşamıştım ama FC 25'te denk gelmedim. Artı 0 Eksi
ItsMetehanTR dedi: FC 25'i açmayı denediğimde EA'in oyun hazırlanıyor kısmı geliyor sonra gidiyor. Ama oyun açılmıyor. Nedenini bilen varsa anlatabilir mi? Eki Görüntüle 2471432 Genişletmek için tıkla... Anti-cheat problemi olabilir mi? FIFA22 zamanları EAC sorunu yaşamıştım ama FC 25'te denk gelmedim.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 16 Nisan 2025 #3 ItsMetehanTR dedi: FC 25'i açmayı denediğimde EA'in oyun hazırlanıyor kısmı geliyor sonra gidiyor. Ama oyun açılmıyor. Nedenini bilen varsa anlatabilir mi? Eki Görüntüle 2471432 Genişletmek için tıkla... Teknik bir arıza var şu anda ben de giremiyorum biraz beklemekte fayda var Artı 0 Eksi
ItsMetehanTR dedi: FC 25'i açmayı denediğimde EA'in oyun hazırlanıyor kısmı geliyor sonra gidiyor. Ama oyun açılmıyor. Nedenini bilen varsa anlatabilir mi? Eki Görüntüle 2471432 Genişletmek için tıkla... Teknik bir arıza var şu anda ben de giremiyorum biraz beklemekte fayda var
KS KS ItsMetehanTR Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.277 Çözümler 9 16 Nisan 2025 #5 ItsMetehanTR dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sunucuların düzelmesini bekleyeceğiz. Artı 0 Eksi
ItsMetehanTR dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sunucuların düzelmesini bekleyeceğiz.
KS KS ItsMetehanTR Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #6 Teşekkürler yanıtlarınız için Artı 0 Eksi
TombalacıMehmet Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #7 ItsMetehanTR dedi: Teşekkürler yanıtlarınız için Genişletmek için tıkla... Reyis iyi akşamlar, bende oyunu yeni aldım ve aynı sorunu yaşıyorum, çözebildin mi? Gablanify dedi: Sunucuların düzelmesini bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum da nasıl çözeceğim? Artı 0 Eksi
ItsMetehanTR dedi: Teşekkürler yanıtlarınız için Genişletmek için tıkla... Reyis iyi akşamlar, bende oyunu yeni aldım ve aynı sorunu yaşıyorum, çözebildin mi? Gablanify dedi: Sunucuların düzelmesini bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum da nasıl çözeceğim?
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.277 Çözümler 9 4 Ağustos 2025 #8 TombalacıMehmet dedi: Reis iyi akşamlar, bende oyunu yeni aldım ve aynı sorunu yaşıyorum, çözebildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum da nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğrulayıp EA anticheat programını sil tekrar yükle. Ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar ama denk geliyor galiba. Artı 0 Eksi
TombalacıMehmet dedi: Reis iyi akşamlar, bende oyunu yeni aldım ve aynı sorunu yaşıyorum, çözebildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum da nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğrulayıp EA anticheat programını sil tekrar yükle. Ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar ama denk geliyor galiba.