Çözüldü FC 25 "bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz: Daemon Tools" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tuna orcun

Centipat
Daha fazla  
FC 25'te bu hatayı alıyorum fakat bilgisayarda deamontools bulunmuyor veya farklı 3. parti bir yazılım AC yi sildim geri yükledim gene olmadı. Oyunu sildim yükledim gene olmadı. Kaç gündür uğraşıyorum yardımcı olabilecek var mı? Kafayı yemek üzereyim.

Çözüm
Hocam son zamanlarda 3 part yazilim yuklumu PlayStation uygulamasi bile olsa bu hatayı verir arkada hiçbir uygulama açık olmadan deneyin Görev Yöneticisi'nden kapatın duzelmese yine yazın.

Hocam denedim fakat gene aynı hatayı aldım. Oyunu yaklaşık 1 ay önce indirmiştim gayet güzel açılıyordu sonra sıkıldım sildim 3 4 gün önce tekrar indireyim dedim bu hatayı aldım. Bu süreçte PC'ye herhangi bir bir 3.parti yazılım indirmedim emulatör bile dahil buna.

Hocam yardımınız için sağ olun sorunu çözdüm. Drivestoreexploler adlı uygulamayı indirerek discsoftltd dosyalarını sildim oyun açıldı tekrardan sağ olun.

Hocam hesap satın alarak mi oyuna girmeye çalıştınız yoksa hesap size mi ait?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur hocam böyle.

Dosya Ekleri

• 1756058017093.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam son zamanlarda 3 part yazilim yuklumu PlayStation uygulamasi bile olsa bu hatayı verir arkada hiçbir uygulama açık olmadan deneyin Görev Yöneticisi'nden kapatın duzelmese yine yazın.

Hocam denedim fakat gene aynı hatayı aldım. Oyunu yaklaşık 1 ay önce indirmiştim gayet güzel açılıyordu sonra sıkıldım sildim 3 4 gün önce tekrar indireyim dedim bu hatayı aldım. Bu süreçte PC'ye herhangi bir bir 3.parti yazılım indirmedim emulatör bile dahil buna.

Hocam yardımınız için sağ olun sorunu çözdüm. Drivestoreexploler adlı uygulamayı indirerek discsoftltd dosyalarını sildim oyun açıldı tekrardan sağ olun.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…