FC 25 bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz hatası veriyor

e3ness

Centipat
Daha fazla  
1736703137373.png

Arkadaşlar gittim bugün FC 25 oynamak için neredeyse cebimdeki tüm parayı vererek PS4 kolu aldım. FC 25'in kolu görmesi için DS4 adlı bir uygulama gerekiyormuş. Onu indirdim yükledim böyle hata veriyor. DS4'ü açmadığımda ise oyuna girince kol kafayı yiyor. Kendi kendine hareketler yapıyor yardım.

DS4Windows kullanmak yerine Steam'in kontrol sürücüsünü kullanın. Eğer çalışmazsa oyunu dış oyun olarak ekleyip steamden çalıştırmayı deneyin.

Hocam oyunu Epic gamesten aldım.
1736703836953.png

Farketmiyor Steam'de oyun ekleme bölümü var. Steam dışı oyun ekleye basıp oyunun kurulu olduğu yerden FC25.exe'yi seçin. Daha sonra oyunu Steam'den başlatın.

1736703926272.png

Kontrolcü içinse ayarlardan kontrolcü kısmına girip PlayStation Kontrolcü Desteğini etkinleştirilmiş yapın. Daha sonra kolu bağlayın. DS4Windows programı bu sırada kapalı olmalı.

Eki Görüntüle 2395320
Fark etmiyor Steam'de oyun ekleme bölümü var. Steam dışı oyun ekleye basıp oyunun kurulu olduğu yerden FC25.exe'yi seçin. Daha sonra oyunu Steam'den başlatın.

Eki Görüntüle 2395325
Kontrolcü içinse ayarlardan kontrolcü kısmına girip PlayStation Kontrolcü Desteğini etkinleştirilmiş yapın. Daha sonra kolu bağlayın. DS4Windows programı bu sırada kapalı olmalı.

Watch EA SPORTS FC 25 2025.01.12 - 20.54.47.01 | Streamable
Hocam videodaki gibi oluyor sanırım klavyeyide konsolla birlikte algılıyor bunun çözümü var mı yoksa silip tekrar yükleyeceğim.

Bu sorun bugün bir arkadaşımda oldu bende forumlara bakmaya başladım fakat arkadaşım gamepad kullanmıyor klavye ile oynuyor. Yani bu sorunun aslen kontrolcü ile veya ds4 gibi programlarla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı