Emanuel Lausre Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 117 Pazartesi 20:24 #1 Torima P4 Plus kolum var. Bugün kullanmaya başladım. Denemek için oyuna girdim ama böyle bir hata aldım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Torima P4 Plus kolum var. Bugün kullanmaya başladım. Denemek için oyuna girdim ama böyle bir hata aldım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Çözüm fercklenn Pazartesi 20:29 Emanuel Lausre dedi: Torima P4 Plus kolum var. Bugün kullanmaya başladım. Denemek için oyuna girdim ama böyle bir hata aldım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Eki Görüntüle 2584047 Genişletmek için tıkla... DSX veya DS4W kullanıyorsan kapat.
Emanuel Lausre dedi: Torima P4 Plus kolum var. Bugün kullanmaya başladım. Denemek için oyuna girdim ama böyle bir hata aldım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Eki Görüntüle 2584047 Genişletmek için tıkla... DSX veya DS4W kullanıyorsan kapat.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.564 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Pazartesi 20:29 #2 Emanuel Lausre dedi: Torima P4 Plus kolum var. Bugün kullanmaya başladım. Denemek için oyuna girdim ama böyle bir hata aldım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Eki Görüntüle 2584047 Genişletmek için tıkla... DSX veya DS4W kullanıyorsan kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
Emanuel Lausre dedi: Torima P4 Plus kolum var. Bugün kullanmaya başladım. Denemek için oyuna girdim ama böyle bir hata aldım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Eki Görüntüle 2584047 Genişletmek için tıkla... DSX veya DS4W kullanıyorsan kapat.
KS KS Emanuel Lausre Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 117 Pazartesi 20:31 #3 fercklenn dedi: DSX veya DS4W kullanıyorsan kapat. Genişletmek için tıkla... DS4W kullanıyordum kapattım oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
fercklenn dedi: DSX veya DS4W kullanıyorsan kapat. Genişletmek için tıkla... DS4W kullanıyordum kapattım oldu teşekkürler.