Çözüldü FC 25 çakma PS kolu ile PC'de oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ben FIFA 23 150 liraya aldığım kol ile X360CE adlı bir program ile oynuyordum titreşim falan da çalışıyordu. Sende de büyük ihtimalle çalışacaktır. Wonderboydu markası benimkinin.

Kullanımı böyle=
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
FC 25'e cakma PS kolu taktigim icin calismiyor, kolla mi alakali yoksa baska bir şey ile mi?

Kolu oyuna adapte etmeyi deneyebilirsin. Bende de vardı örneğin şut çekme normalde L3 ise bende kare tuşundaydı. Bütün kontrolleri ellerimle tek tek ayarlarınca düzeldi.

Ben FIFA 23 150 liraya aldığım kol ile X360CE adlı bir program ile oynuyordum titreşim falan da çalışıyordu. Sende de büyük ihtimalle çalışacaktır. Wonderboydu markası benimkinin.

Kullanımı böyle=
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Kullanımı böyle=

Çok teşekkür ederim yeni kol almayı düşünüyordum 1000 lira zarardan kurtardın beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı