H Hyper1410 Femtopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Live editorden oyunu başlatıyorum sonrasında cheat tableyi açıyorum ekteki uyarıyı veriyor. Oyunu sıfırdan kurdum denedim yine aynı. Her şey güncel. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (41).png 43 KB · Görüntüleme: 93
Live editorden oyunu başlatıyorum sonrasında cheat tableyi açıyorum ekteki uyarıyı veriyor. Oyunu sıfırdan kurdum denedim yine aynı. Her şey güncel.
Çözüm sado01 Salı 23:15 Hyper1410 dedi: Çözümü buldunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Cheat Engine'i açın. CTRL o basıp cheat table i oradan seçin oluyor.
Hyper1410 dedi: Çözümü buldunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Cheat Engine'i açın. CTRL o basıp cheat table i oradan seçin oluyor.
KS KS H Hyper1410 Femtopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:35 #11 sado01 dedi: Hocam Cheat Engine'i açın. CTRL o basıp cheat table i oradan seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
sado01 dedi: Hocam Cheat Engine'i açın. CTRL o basıp cheat table i oradan seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.