FC 25 çıkınca FC 24'te arkadaşla oynamaya devam edilebilir mi?

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
Baktık çok sağlam indirime girmiş. 1 tane de kol alıp arkadaşla oynamak istiyoruz işin aslı PlayStation kafelere para vermekten sıkıldık ama daha önce hiç FIFA satın almadım. FC 25 çıktığında oyuna erişimim devam eder ve offline bölümlerini oynayabilirim biliyorum fakat arkadaşım ile oynamaya devam edebilecek miyim?

FC 25 çıktığında 2nizinde tekrar satın alması lazım ve onlinedaki kadronuz tamamen sıfırlanıcak.

EA'in sunucularını kapatmasına bağlı açıklamaları yaparlar zamanı gelince.

Yaptığım araştırmaya göre FIFA 20'nin sunucuları geçen yıl temmuz ayında yani temmuz 2023'te kapanmış FC 25 çıktığı yıl anında kapatmazlar diye düşünüyorum.

Direkt kapatmazlar. Hatta uzun süre kapanacağını düşünmüyorum.

Vallahi reis ona göre almak istiyorum benim Ultimate Team'le falan işim yok sadece yan yana olmasak da normal takım seçerek dostluk maçı atmak istiyoruz.

Baktık çok sağlam indirime girmiş. 1 tane de kol alıp arkadaşla oynamak istiyoruz işin aslı PlayStation kafelere para vermekten sıkıldık ama daha önce hiç FIFA satın almadım. FC 25 çıktığında oyuna erişimim devam eder ve offline bölümlerini oynayabilirim biliyorum fakat arkadaşım ile oynamaya devam edebilecek miyim?
Online sunucusu kapanana kadar oynayabilirsiniz online olarak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı