E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Eylül 2025 #1 YouTube'dan bulduğum bir transfer yamasını yükledim ve galiba EA'in bulutuna yüklendi. Oyuna girdikten bir dakika sonra atıyor. Yükledğim dosyayı silmeyi denedim ama sorun çözülmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
YouTube'dan bulduğum bir transfer yamasını yükledim ve galiba EA'in bulutuna yüklendi. Oyuna girdikten bir dakika sonra atıyor. Yükledğim dosyayı silmeyi denedim ama sorun çözülmedi.
RYZEN5 5600 Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 85 1 Eylül 2025 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı dene EA üzerinden. Library > 3 nokta > Repair Artı 0 Eksi
KS KS E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Eylül 2025 #3 RYZEN5 5600 dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dene EA üzerinden. Library > 3 nokta > Repair Genişletmek için tıkla... Steam'den aldığım için EA üzerinden yapamıyorum. Steam üzerinden yapmayı denedim sorun çözülmedi, hatta oyunu silip geri yükledim. Sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
RYZEN5 5600 dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dene EA üzerinden. Library > 3 nokta > Repair Genişletmek için tıkla... Steam'den aldığım için EA üzerinden yapamıyorum. Steam üzerinden yapmayı denedim sorun çözülmedi, hatta oyunu silip geri yükledim. Sorun devam ediyor.