1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Merhaba, FC 25'ten önce FIFA 23 oynuyordum ve bu iki oyun arasında inanılmaz bir hız farkı var. FC 25'i nasıl hızlandırabilirim acaba? Önerdiğiniz bir ayar var mı?
Merhaba, FC 25'ten önce FIFA 23 oynuyordum ve bu iki oyun arasında inanılmaz bir hız farkı var. FC 25'i nasıl hızlandırabilirim acaba? Önerdiğiniz bir ayar var mı?
Çözüm 1881mirac 7 Ekim 2024 Anıl Akıncı dedi: Varsa bilgileriniz bende de aynı problem. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeyi indirdikten sonra düzeldi ancak onun dışında dikey senkronizasyon ayarını devre dışı bıraktım. Sanırım o düzelmesini sağladı.
Anıl Akıncı dedi: Varsa bilgileriniz bende de aynı problem. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeyi indirdikten sonra düzeldi ancak onun dışında dikey senkronizasyon ayarını devre dışı bıraktım. Sanırım o düzelmesini sağladı.
Anıl Akıncı Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 72 Yer Istanbul Şişli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #2 Varsa bilgileriniz bende de aynı problem. Artı 0 Eksi
KS KS 1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #3 Anıl Akıncı dedi: Varsa bilgileriniz bende de aynı problem. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeyi indirdikten sonra düzeldi ancak onun dışında dikey senkronizasyon ayarını devre dışı bıraktım. Sanırım o düzelmesini sağladı. Artı 0 Eksi Çözüm
Anıl Akıncı dedi: Varsa bilgileriniz bende de aynı problem. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeyi indirdikten sonra düzeldi ancak onun dışında dikey senkronizasyon ayarını devre dışı bıraktım. Sanırım o düzelmesini sağladı.