FC 25 daha fazla indirime girer mi?

zeldany

Decapat
Şu an PS Store'da %60 indirimle 1.159 TL, kariyer modu ve offline oynadığım için pek acelesi yok eğer bir dahaki indirimlerde daha çok düşerse o zaman almayı düşünüyorum. Geçen yıl FC 24'ü 200 TL civarına satın almıştım. Bu senede Şükrü Saraçoğlu eklendiği için almak istiyorum. Her yıl satın alan varsa tahminen daha iyi bir indirim alıp almama durumunu söylerse sevinirim. Kafamdaki fiyat 500 - 800 TL aralığında, o zaman iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FC 26 çıkmaya yakın biraz daha inebilir. O da işte en ucuzunu almak isteyenler ve bir sonraki oyunu indirimli yararlanmak için satın alanlar. Ben de o zaman alacağım. Rams Park müziğini merak ediyorum.

Hocam FC 26 çıkmaya yakın biraz daha inebilir. O da işte en ucuzunu almak isteyenler ve bir sonraki oyunu indirimli yararlanmak için satın alanlar. Ben de o zaman alacağım. Rams Park müziğini merak ediyorum.

İşte acaba ne kadara düşer, önemli olan bu aslında. Müneccim değiliz bilemeyiz elbette fakat seneye yazın 800 TL'ye düşecekse arada ki fark için aylarca beklemem, Şubat'ta indirime girip 800 TL veya daha düşük fiyatlı olursa o zaman üzer.

İşte acaba ne kadara düşer, önemli olan bu aslında. Müneccim değiliz bilemeyiz elbette fakat seneye yazın 800 TL'ye düşecekse arada ki fark için aylarca beklemem, Şubat'ta indirime girip 800 TL veya daha düşük fiyatlı olursa o zaman üzer.
Hocam çok da düşmez. Dediğin gibi 800 TL gibi bir ücrete düşer diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı