FC 25 DirectX error hatası

plate01

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim.
Ryzen 5 5600X.
B550M Gigabyte.
32 GB RAM.
RTX 3060 Ti MSI.

Merhaba, FC 25 oyununu ekran kartımı değiştirdikten sonra oynayamıyorum. Eski ekran kartı sürücüsünü kaldırdım fakat bir işe yaramadı. Format atmak istemiyorum. Bu şekilde hata alıp çözen oldu mu? (RX 5500 XT eski kartım)

IMG_4599.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim.
Ryzen 5 5600X.
B550M Gigabyte.
32 GB RAM.
RTX 3060 Ti MSI.

Merhaba, FC 25 oyununu ekran kartımı değiştirdikten sonra oynayamıyorum. Eski ekran kartı sürücüsünü kaldırdım fakat bir işe yaramadı. Format atmak istemiyorum. Bu şekilde hata alıp çözen oldu mu? (RX 5500 XT eski kartım)

Eki Görüntüle 2449749

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

C diskinden ve program filesdan AMD'yi silin AMD'nin yazılımı varsa Denetim Masası'ndan kaldırın ve sürücülerinizi temiz kurulum ile kurun eğer olmazsa DDU deneyin.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
Yaptım fakat olumlu sonuç alamadım.

C diskinden ve program filesdan AMD'yi silin AMD'nin yazılımı varsa Denetim Masası'ndan kaldırın ve sürücülerinizi temiz kurulum ile kurun eğer olmazsa DDU deneyin.
Sildim amd yi bu seferde nvidiayıda kaldıracağım sıfırdan kuracağım. Teşekkürler

Hocam Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp dener misin?
İşteyimde şuan eve geçince deneyeceğim teşekkürler

yaptım işe yaramadı

Hocam Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp dener misin?
denedim olmadı

Son düzenleme:
Sildim AMD'yi bu sefer de NVIDIA'yı da kaldıracağım sıfırdan kuracağım. Teşekkürler.

İşteyimde şu an eve geçince deneyeceğim teşekkürler.

Yaptım işe yaramadı.

Denedim olmadı.

Hocam oyunu DX11 yapıp dener misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı