Çözüldü FC 25 DirectX error nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Hüseyin_ay

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7600 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB cache AM5
İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 120mm 4 x 6mm Isı Borulu
ANAKART: ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket
EKRAN KARTI: ASUS TUF RX 7800 XT O16G OG GAMING 16GB GDDR6 256 Bit
RAM: Corsair Vengeance 6000MHz CL36 AMD EXPO (2x16GB)
SSD: Kingston 1TB KC3000 SKC3000S/1024G NVMe M.2
MONİTÖR: ASUS VG279Q3A 27" 180Hz 1Ms Adaptive Sync FAST IPS
PSU: FSP Hyper 80+ Pro 650W
Meslek
Mühendis
RAM
Corsair Vengeance 6000MHz CL36 AMD EXPO (2x16GB)
Ekran kartı
ASUS TUF RX 7800 XT O16G OG GAMING 16GB GDDR6 256
Anakart
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB cache AM5
Arkadaşlar oyunu daha yeni aldım. Zidane sinematiğini izledim, fav takım seçtirdi ve yükleme sırasında bu hataları alıyorum. Sanırım her açısta başka bir hata yazıyor. Windows ve GPU driver güncel, DirectX ve virtual C++ en son versiyonlarını indirdim kurdum ve yeniden başlattım. oyunu Origin'den aldım. Yaşayıp bunu çözem var mı?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    299,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 2.PNG
    2.PNG
    856 KB · Görüntüleme: 73
  • 3.PNG
    3.PNG
    505,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 4.PNG
    4.PNG
    77,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. Bendeki sorun çözünürlük ve pencereli/tam ekran muhabbetinden kaynaklanıyormuş. Oyunu açıp profili seçtikten sonra bir tuşa basın geliyordu ve ea games sunucusuna bağlanıyor derken directx hatası veriyordu. Çözümüm şu şekilde oldu: Oyunu açtım ve oyunun hata vermeyen sürecinde alt + enter ile oyunu pencere moduna aldım. Bu şekilde devam edince oyun hata vermedi. Daha sonra oyunun içindeki ayarlardan tam ekran vs. bilgisayarıma göre grafik ayarlarını yapılandırdım. Kaydedip oyunu tekrar açtığımda hata almadım. Umuyorum birilerine bu çözümüm yardımcı olur.
Arkadaşlar oyunu daha yeni aldım. Zidane sinematiğini izledim, fav takım seçtirdi ve yükleme sırasında bu hataları alıyorum. Sanırım her açısta başka bir hata yazıyor. Windows ve GPU driver güncel, DirectX ve Virtual C++ en son versiyonlarını indirdim kurdum ve yeniden başlattım. Oyunu Origin'den aldım. Yaşayıp bunu çözem var mı?

Ekran kartı driverınızı güncelleyin.
Güncelse bir alt Driver'ı yükleyip deneyin.

Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm. Bendeki sorun çözünürlük ve pencereli/tam ekran muhabbetinden kaynaklanıyormuş. Oyunu açıp profili seçtikten sonra bir tuşa basın geliyordu ve ea games sunucusuna bağlanıyor derken directx hatası veriyordu. Çözümüm şu şekilde oldu: Oyunu açtım ve oyunun hata vermeyen sürecinde alt + enter ile oyunu pencere moduna aldım. Bu şekilde devam edince oyun hata vermedi. Daha sonra oyunun içindeki ayarlardan tam ekran vs. bilgisayarıma göre grafik ayarlarını yapılandırdım. Kaydedip oyunu tekrar açtığımda hata almadım. Umuyorum birilerine bu çözümüm yardımcı olur.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı