FC 25 DirectX hatası veriyor

buqra_6

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu EA Play üzerinden aylık olarak denemek için aldım indirip oyuna girdiğimde, bu hata ile karşılaştım bütün driverların güncel olmasına rağmen ekran kartı sürücsü ile ilgili sorun olduğunu söylüyor oyunu RAM üzerinden açtığımda ise sorun olmadı ama haliyle kasma yaptı. Sorunun sadece ekran kartı ile ilgili olduğunu anladım. Yaşayan bilen yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20241030_011944.jpg
    20241030_011944.jpg
    410,1 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün driverları silip tekrar kursam olur mu acaba bu da işe yaramadı.

Deneyebilirsin ama çözer mi bilmiyorum.

Reddit'te windowed modda açınca düzeldiğini söyleyenler olmuş. Bazıları da Intel HD Graphics sürücüsünü güncelleyerek bu sorunu çözmüşler.

Disk temizleme üzerinden DirectX Shadow cache dosyalarını silip de deneyebilirsin. Eğer olmazsa Microsoft Visual C++ da indirebilirsin.

Son düzenleme:
Deneyebilirsin ama çözer mi bilmiyorum.

Reddit'te windowed modda açınca düzeldiğini söyleyenler olmuş. Bazıları da Intel HD Graphics sürücüsünü güncelleyerek bu sorunu çözmüşler.

Disk temizleme üzerinden DirectX Shadow cache dosyalarını silip de deneyebilirsin. Eğer olmazsa Microsoft Visual C++ da indirebilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim deniyeceğim sabah işe gitmeden birşey fark etttim sanırım microsoft visual c++ da eksiklerim var bu hata ile ilgili mi bilmiyorum ama ilk işim onları denemek olucak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı