YiğitSS Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 FC 25 loyalty Edition exlusive offer olarak 761 liraya denk geliyor, sizce alınır mı?
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #2 Toty falan bitti ama yinede alınır ben geçen seneki oyunu martta alıp 99 reyting kadro kurmuştum oyun sonunda.
Toty falan bitti ama yinede alınır ben geçen seneki oyunu martta alıp 99 reyting kadro kurmuştum oyun sonunda.
Veriaf Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 YiğitSS dedi: FC 25 loyalty Edition exlusive offer olarak 761 liraya denk geliyor, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Online tarafta oynuyorsanız alabilirsiniz veya kariyer modunun bağımlıysanız ve bütçeniz varsa alabilirsiniz.
YiğitSS dedi: FC 25 loyalty Edition exlusive offer olarak 761 liraya denk geliyor, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Online tarafta oynuyorsanız alabilirsiniz veya kariyer modunun bağımlıysanız ve bütçeniz varsa alabilirsiniz.
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #4 limos the machine dedi: TOTY falan bitti ama yine de alınır ben geçen seneki oyunu Mart'ta alıp 99 reyting kadro kurmuştum oyun sonunda. Genişletmek için tıkla... Oyun kariyer oyununa dönüyör sene sonunda ama 4 ay oynayıp keyif alırsa ben bilmem
limos the machine dedi: TOTY falan bitti ama yine de alınır ben geçen seneki oyunu Mart'ta alıp 99 reyting kadro kurmuştum oyun sonunda. Genişletmek için tıkla... Oyun kariyer oyununa dönüyör sene sonunda ama 4 ay oynayıp keyif alırsa ben bilmem
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 werzburg dedi: Oyun kariyer oyununa dönüyör sene sonunda ama 4 ay oynayıp keyif alırsa ben bilmem Genişletmek için tıkla... Alır hocam mart gibi TOTS gelicek her türlü alır.
werzburg dedi: Oyun kariyer oyununa dönüyör sene sonunda ama 4 ay oynayıp keyif alırsa ben bilmem Genişletmek için tıkla... Alır hocam mart gibi TOTS gelicek her türlü alır.
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #6 limos the machine dedi: Alır hocam mart gibi TOTS gelecek her türlü alır. Genişletmek için tıkla... Ben kariyer ada mıyım Ultimate teame falan binlerce lira falan yatırılmaz bana göre şahsi fikrim
limos the machine dedi: Alır hocam mart gibi TOTS gelecek her türlü alır. Genişletmek için tıkla... Ben kariyer ada mıyım Ultimate teame falan binlerce lira falan yatırılmaz bana göre şahsi fikrim
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #7 werzburg dedi: Ben kariyer ada mıyım Ultimate teame falan binlerce lira falan yatırılmaz bana göre şahsi fikrim Genişletmek için tıkla... Genel olarak fifaya para yatırılmaz geçen sene 0 fp ile 99 reyting kadro kurmuştum.
werzburg dedi: Ben kariyer ada mıyım Ultimate teame falan binlerce lira falan yatırılmaz bana göre şahsi fikrim Genişletmek için tıkla... Genel olarak fifaya para yatırılmaz geçen sene 0 fp ile 99 reyting kadro kurmuştum.
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 TOTS vakti çok sarıyor cidden bende toty vakti başlamıştım geç değil. Bi ara 500 tl olmuştu alsaymışsınız keşke.
TOTS vakti çok sarıyor cidden bende toty vakti başlamıştım geç değil. Bi ara 500 tl olmuştu alsaymışsınız keşke.
YiğitSS Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #9 Veriaf dedi: Online tarafta oynuyorsanız alabilirsiniz veya kariyer modunun bağımlıysanız ve bütçeniz varsa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sadece kariyer modunu oynuyorum fc 24'de 240 saat kadar oldu werzburg dedi: Oyun kariyer oyununa dönüyör sene sonunda ama 4 ay oynayıp keyif alırsa ben bilmem Genişletmek için tıkla...
Veriaf dedi: Online tarafta oynuyorsanız alabilirsiniz veya kariyer modunun bağımlıysanız ve bütçeniz varsa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sadece kariyer modunu oynuyorum fc 24'de 240 saat kadar oldu werzburg dedi: Oyun kariyer oyununa dönüyör sene sonunda ama 4 ay oynayıp keyif alırsa ben bilmem Genişletmek için tıkla...
O Oakgn45 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 689 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Monster Abra A5 V16.5.2 / nVIDIA® GeForce® GTX1650 / Intel® Comet Lake Core™ i5-10200H / 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz / 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 19 Şubat 2025 #10 Almayın paraya yazık.