FC 25 EA sunucularına bağlanılamıyor

Requiemss

Decapat
Daha fazla  
Ultimate Team oynarken bir anda bu hatayı veriyor ve atıyor. Özellikle Rivals oynarken diğer insanlara göre çok daha sinirli oluyorum ve bu hatayı verince deliriyorum. Oyunu ilk aldığımdan beri böyle ve çevremdeki 1 2 kişide daha bu sorun var. Acaba sorun Wi-Fi adaptöründe mi hiç anlam veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşağıya hatayı bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• hata.png
    hata.png
    350,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Tarihin en sorunlu oyunları FIFA serisidir bu da klasik FC24 çıktığından beri olan bir hata.

Genel sorun bende yaşadım, oyuna offline girip Online olmayı deneyin.

Önceleri modem biraz daha yakındı bazı nedenler sebebiyle biraz daha uzaklaştım modemle aramda en fazla 6 metre vardır önceleri 4 maçta bir atarken şimdi her maç sonu atıyor.

Tarihin en sorunlu oyunları FIFA serisidir bu da klasik FC24 çıktığından beri olan bir hata.

Hocam hiç çözümü yok mu bunun ya.

Hocam hiç çözümü yok mu bunun ya.

Koca EA hocam istəsə anında çözer ama o sürede yeni etkinlikle UT'ye kart getirip fazladan 10 dolar kazanmayı tercih ediyor, piyasada tekel olmasının zararlarından işte eski pes olsa gider onu alır oynardık kullanıcı kaybetmeye başlayınca çözerdi ki hep öyle oluyordu eskiden eski FIFA oyunları hep buglı çıkıyor 2-3 ay içerisinde göze batan bir şey kalmıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı