FC 25 EA uygulaması hata veriyor ve girmiyor

579182

Decapat
Bugün Battlefield oyunlarını aldım ama indirmedim onu indirdikten sonra FC 25 acılmamaya basladı EA Sport asla acılmıyor ınternet sorunu falan fail diyor neden boyle? Çözümü nedır?

Bugün Battlefield oyunlarını aldım ama indirmedim onu indirdikten sonra FC 25 acılmamaya basladı EA Sport asla acılmıyor ınternet sorunu falan fail diyor neden boyle? Çözümü nedır?
Bende PC'yi açıp BF 1 gireyim dedim. EC10005 diye hata veriyor. EA serverine bağlanılamıyor falan diyor.

Genel server hatası.

EA çok dandik bir Launcher kullanıyor maalesef çoğu EA oyununda var o sorun, sorun giderme kısmı var oradan yapınca olmuştu bende

Hocam bende de aynı sorun var genel bir sıkıntı herhalde.

Genel sıkıntı bende BF1 almıştım gündüz oynadım akşam aynı hatayı bende de verdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…